.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Аз лично, мисля че е сладко това което ти искаш, но помисли малко.. какво ще казаж хората.. на него може би му пука твърде много за теб, за да позволи на всеки да приказва.. ти сама казваш, че сте от различни градове.. просто може би иска да те предпази.. ;]]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Dying
    Аз лично, мисля че е сладко това което ти искаш, но помисли малко.. какво ще казаж хората.. на него може би му пука твърде много за теб, за да позволи на всеки да приказва.. ти сама казваш, че сте от различни градове.. просто може би иска да те предпази.. ;]]
    Да я предпази от какво? Какво ще кажат хората?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Dying
    Да я предпази от какво? Какво ще кажат хората?
    Ами, какво ли няма да кажат.. Тя сама казва, че са от различни градове.. и съм сигурна, че ще се чуят коментари от рода на "Как може да се занимаваш с няква, чрез фейса уе.. тая сигурно е мн тъпа.." .. и какво ли още не.. Днешно време устите на хората са твърде големи, за да преглътнат, че някой може да бъде щастлив..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Може би приятелят ти е по-умен от теб и не желае да излага личния си живот пред всички ...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Не всички харесват фейсбук, не всички обичат публичността.
    Аз ако не харесвах фейсбук, нямаше да се регистрирам там, логично е.. : )

По темата:
    И с моят приятел сме от различни градове, да обвързани сме и чрез фейсбука, не ми пречи изобщо (и на него също).

Според мен трябва да си поговорите очи в очи (ако имате възможност), по скайпа (разговор, НЕ чат) или телефона за това. Ако не ти даде основателна причина за това, мисля, че трябва да си имаш едно на ум за негови възможни действия, спрямо други момичета.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си