.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Балообразуване

Тези дни четох инфо за балообразуването в Софийския иниверситет. Обаче въобще не ми стана ясно какво имат впредвид под оценка от балообразуващите предмети от средното образование. Например ми искат математика. Ако държа матура по математика от дипломата или оценката от у-ще ще ми вземат. Моля помогнете, че се чуда дали да хода на матура по мат

Повече от фен Аватара на SemperArdens

Re: Балообразуване

Цитирай Първоначално написано от blackstreet
    Тези дни четох инфо за балообразуването в Софийския иниверситет. Обаче въобще не ми стана ясно какво имат впредвид под оценка от балообразуващите предмети от средното образование. Например ми искат математика. Ако държа матура по математика от дипломата или оценката от у-ще ще ми вземат. Моля помогнете, че се чуда дали да хода на матура по мат
    мисля, че оценката ти от дипломата и оценката ти от училище са една и съща оценка. не съм сигурен, де! !!11!!!!!!

ако държиш матура, най-вероятно се взима по-високата от двете (матура/диплома)

Ако държиш матура по балообразуващия предмет се взима оценката от него, а не от дипломата.
    И ти като нас си просто келеш...

Взима се оценката от матурата, ако е балообразуваща. Ако не си държал матура по балообразуващия предмет, се взима оценката от дипломата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си