.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Очила

Очила

Незнам дали темата е за този раздел и ако не е я преместете Въпросът ми е дали момчетата харесват момичата с очила и колко това влияе на мнението им за тях
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

ми нося очила от 3ти клас...имам чувството че хората не могат да ме възприемат бет тях
    So far away...

Повече от фен Аватара на Greshka
    Не съм момче, но мога да кажа, че на някои момичета очилата им стоят много секси и ги правят още по-красиви.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    пише се НЕ ЗНАМ
    по темата: не съм момче, но си мисля, че момчетата не обръщат тооолкова голямо внимание на очилата.. /може би от 1 до 7-ми клас се хихикат и се подиграват, но по-нататък.. /
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Никаква идея за другите, но според мене ако някой си е готин, очилата могат само да го накарат да изглежда още по-невероятно готин Важи и за момичета и за момчета.

Ами аз не съм момче, но според мен на някои стоят добре на някои не зависи и от формата на лицето!!!!!!!!! :P
    Preska

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Пффффффф ... глупости!

Ако на момичето и седят готино, момчетата дори се кефят на това.

На една приятелка бяха почнали да и викат "секси секретарка"

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ако си избереш рамка, която ти отива / а за да бъдеш сигурна, че си направила правилния избор отиди в голяма и хубава оптика, където 100% всичкии хора си разбират от работата и са страшно мили/ .
    Аз попринцип нямам проблем с очите, но стагам очила на компютъра / майка ми ме накара да си направя / и доста хора ми казват, че ми отиват страшно много
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    На една приятелка бяха почнали да и викат "секси секретарка"

и на мен така. едно момче веднъж ме накара да си сложа очила и не искаше да ги свалям .. защото съм била много секси ..

така че, абсолютно не са от значение очилата, даже в повечето случаи са плюс ..

На хубав човек всичко му отива, така че очилата могат да придадат много секси или пък изтънчен вид. Има дори момичета, които нямат нужда да носят, но си всимат такива без дьоптер като аксесоар. Е, има си и хора, на които не им отиват попринцип, но всичко си е до човека.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз съм момиче, но пак ще си кажа мнението.

Ако едно момиче си избере очила с подходящи рамка и стъкла, които да отиват на формата на лицето й, седи много добре. Няма нищо смешно в това. Даже в днешно време е модерно да носиш очила и почти всеки гледа да има (по мои лични наблюдения)! Модерни сега са тези:

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1276&bih=595

Зависи, има разлика между това:

...и това:

Супер фен Аватара на Jaune
    Никога не ме е вълнувало как ми стоят, но знам, че не ми отиват.
    Избрала съм си хубава рамка, но просто не ми седят добре.
    Пък и ги нося, когато наистина не виждам без тях, иначе не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си