- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако скъсате с приятеля/лката си...
Случвало ли ви се е,когато скъсате с някого той/тя да започне отново да ви ''преследва'' ? Примерно, разочаровани сте от нещо и решавате да сложите край. Получавало ли се е така,че след като го направите, гаджето ви да започне отново да търси контакт с вас и да иска нов шанс ?
3 години подред идваше да ми ревеи пак се събирахме.. но вече карй..
![]()
Т'ва се случва при почти всички май..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
EGO BOOST
Първоначално написано от BaffaLsc
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Случвало ми се е много пъти, но обикнавено вече е било твърде късно..
чeсто явлeниe! Някой го прeживяват по-трудно!
Wild & young do it just for fun
Първоначално написано от Vilencety
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Ами всъщност не .. може би са прекалено горди,или пък не им е пукало толкова.
Точно казано..Първоначално написано от XxNymphetaminexX
![]()
Случвало ми се е.. Както каза DevilWish - вече край.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
случвало ми се е ..досадно и ненужно беше (поне в моя случай)
Hostis Honori Invidia
Случвало ми се е, но 1-2 пъти. Просто се поитай да поговориш с момчето, а ако не разбира прекъсни всякакъв контакт с него. Не обръщай внимание би трябвало да спре..
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Като приключвам връзка се старая да го правя така, че човека отсреща да разбере мотивите ми и да няма недоизказани неща и фалшиви надежди. За щастие почти винаги се получава и до сега съм имала само един навляк, който не разбираше от дума и седмици наред ми се влачеше да ме пита "Дали не съм си променила мнението".![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да де, не че вие жените не го правитеПървоначално написано от Vilencety
![]()
http://www.dnes.bg/technology/2011/0...dvachki.113448
кой кого преследвал викате?
Welcome to the Jungle...
Да, случвало ми се е и наистина понякога е страшно досадно. В смисъл... винаги съм се старала да влизам в положение на хората и да ги разбирам, но понякога човек трябва да покаже и малко себеуважение и достойнство. Едно е да знаеш че си сбъркал и чрез действия да се бориш да докажеш, че можеш да се промениш, съвсем друго е да се влачиш всекидневно по някого и да не го оставяш на мира. Смея да твърдя, че последния такъв човек бе на ръба да ме докара да нервна криза. Опитах се ясно и точно да му обясня как стоят нещата и че връзката приключва и като се почна едно звънене по нощите, едни обвинения, едно обиди, един тормоз... направо беше ужас. Радвам се че сега всичко се оправи и спряха тия неща, защото не знам как щях да издържа
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На доста хора им се губи чувството за мярка и оттам идва проблема. Просто се вманиачават по някой и край. Сещам се точно за 2 случая на мои познати - в единия мъж не спира да тормози бившата си, с която са прекратили 5-годишна връзка, въпреки че са се разбрали всеки да продължи по пътя си и знае, че тя си има нов приятел. В другия - момиче преследва мъж, с който са имали чисто сексуална връзка и дори си прави фалшив Скайп юзър, пишат си с часове и почва да го сваля.
Да не говорим за крайните типажи (и от двата пола), които "силно любят и мразят".
Изводът от всичко това е да внимавате с кой се захващате, че после проблемите могат да завалят като майски дъжд.![]()
Welcome to the Jungle...
Случвало ми се е.
Последният път даже човека продължаваше да ми влиза в стаята без да знам и да прави мизерии вътре .
Беше преди 1г. 8м. А сега , на скоро , пак направи опит за контакт с мен , под предтекст - "защо си ми в скайпа". Бях рофл , той още не е забърсал нищо , няма луди , които да му кажат - приемам те, нищо , че си смотан , неопитен , успех под 5.00 , опитващ се да се прави на готин + немиещ си зъбите .
Егати , държах се с него толкова добре , а той днес да ме хули .
Инак , след като се разделихме ме молеше . Няколко пъти .
И още двама , по мои спомени .
Ама бях малка тогава .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
да, случвало ми се е..
аз бях карекорична- това беше края. казах му диерктно, че няма смисъл да ми се натиска.. друг е въпросът, че той продължаваше да настоява известно време след това.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Подкрепям мнението, че в преследването няма лошо стига да е с мярка. Аз не се сещам да съм била преследвана, но съм била преследвачката. Само че правех всичко с много обмисляне преди това, не съм ходила да се излагам и да се натискам. Опитах така да го манипулирам, че да не ми каже точно "не", а после това "не точно не", да се превърне в "може би" и т.н. Аз съм човек, който трудно губи, но само защото вярвам, че още има надежда. Ако загубя и нея, спирам.![]()