.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Еахти Късмета ...

Здрасти,аз съм момче на 13 години ( с акъл за повече) не се хваля просто през доста неща съм минал и доста съм видял за да съм като някое хлапаче ( може сега да си кажете поредния пъпчивец , който се мисли за мъж, но не е така ) Така искам да споделя че изобщо не ми върви в така да кажа с момичета,не че не съм харесван,а че харесвам неточните хора,досега 1 момиче съм чувствам нещо повече към нея,но естествено най - добрата и приятелка ме харесваше... и така се стигна до днес и съм в същото дередже,пак харесвам момичето,чиято най - добра приятелка харесва мен.Чудя се обаче има ли смисъл да се занимавам с даденото момиче,което харесвам,защото пък незнам струва ми се , че не е толкова безразлична към мен,но пък ще ми е гадно ако се скарат заради мен ( не че не се карат и без мен но все пак не не искам да вредя на никой... Искам да чуя вашите мнения все пак гледам сте по - големи и зрели от мен тук и да ми помогнете,наистина много харесвам момичето но все пак никога не оставям тва на 1во място

В абсолютно същата ситуация съм и аз (на 14) и все пак опитай няма какво да губиш
    Живота е такъв, какъвто е!

Щом имаш чувства към това момиче направи каквото е нужно няма какво да се карат после !!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Господин 13-годишен мъж, за къде си тръгнал с този правопис и пунктуация?
    Какво си видял за 13 години? През какво си минал? Ти все още си просто едно хлапе 7ми клас...Не го казвам, за да те обидя, просто такава е ситуацията. Ще го разбереш след няколко годинки.

По темата: Никой не избира кой да харесва. Щом си си харесал момиче - действай. А приятелката й просто ще трябва да го преодолее

П.П. Има я възможността момичето да те отреже, защото най-добрата и приятелка те харесва. Общо взето нещата не изглеждат розови за теб, но нищо не губиш ако опиташ.

--------------------------------------------------------

Грешно ме разбра не претендирам че съм мъж а просто че не съм такава лапетия каквото би трябвало на 13 както и да е въпроса е не дали приятелката и ще го превъзмогне а дали момичето което харесвам ще реши така да прецака приятелката си защото аз не мисля така а просто не искам пак да бъда одрязван заради 1 и също нещо

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ние няма как да знаем. Трябва да пробваш, за да разбереш.

П.П. Този линк може да ти е полезен:
    http://asl-bg.com/club/printview.php?t=5920&start=0

--------------------------------------------------------

Мерси и ще се възползвам от линка

Град
    Plowdiw .. [!]
    Опитай ! Дори да не се получи между вас, ще знаеш,че си опитал и няма да те гризе съвестта и да си мислиш " Абе ако бях пробвал какво щеше да е ? ". Пък ако те отреже, не го приемай присърце - има много риби в морето !

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Човек, на 13 си-За кво говориш? Аз като бях на 13 са ме вълнували съвсем други неща Като станеш на 17-18 тогава по-ще ти отива да говориш за такива работи. Още ти е рано за чувства, секс, любов и тнт-дори и аз не се занимавам с такива работи още пък съм 5 години по-голям от теб

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Ами виж кво, вместо да се вайкаш по форумите вземи си кажи.. Е, кво, живота ме среща с малко неподходящи хора, за да ми даде урок, за да ме научи на работи, които ги няма в училище, за да срещна после идеалното момиче за мен... айде успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си