.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

слънчев ден в града...

привет. най-накрая слънцето успя да си пробие път и никой не го свърта вкъщи. отскоро имам приятелка и искам да отидем на някое готино място в града (софия). някое оригинално, не като кафе или на кино. мечта ми е да намеря отключена вратата до покрива на някой блок, през който да наблюдаваме мъждукащите хорица отдолу, но уви.. май няма такива. дайте си предложенията за готино, нестандартно прекарване на времето с приятеля/ката си. ще съм ви благодарен за смислените отговори..
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Секс на някое публично място, където всеки един момент има възможност да ви хванат...

П.П. Някой слънчев ден можете да си направите пикник в парка....

--------------------------------------------------------

anonymous708973
    Guest
    Подкрепям.
    Можете да си направите истински пикник. Лично аз като малка държах на питката (ако нямате, си купете топли хлебчета от Билла), млечната салата, малките кюфтенца, доматите... Можеш да купиш/направиш тия неща и да я изненадаш
    (вземете си одеалце, че тревата боцка )

Таа понеже и аз се интересувам..
    Ами ако искаме да сме насаме с приятелката ми, парка не е толкова добра идея. Наистина много ми хареса идеята на автора за някой покрив, но в София рядко (почти невъзможно) ще е да намериш такова местенце.. Ако някой има някаква идея нека сподели.
    Мойтъ' е най-красива!

anonymous708973
    Guest
    E, не Борисовата градина де.
    Говоря за някоя полянка, парк в някой квартал. Нашите тепета са идеални за целта, ама вие си нямате :P

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Плейграунд*
    Борисовата - има достатъчно забавления
    Пикник на езеро , езерата ,които знам в софия са в дружба и казичене , ако някой знае други да поправя

ако имаш кола/мотор привечер на лозен горе е многооо хубаво, аз съм ходила там с мотор през ноща и съм се наслаждавала на звездопада пък и т'ва е залепено за софия !

Може да си уредите бунгало на езеро , и да си прекарате супер якото

Може да ходите на арияната - ако са пуснали вече водните колела

Може да ходите на ПАНЧЕРЕВО <33 , там ако не намерите какво да правите,незнам къде бихте могли ..;д

може да ходите на някой стадион малък , или парк да играете федарбал или нещо друго ..

ох , изчерпаха ми се идеите ако се сетя нещо ще драскам
    ла-ла-ла

Фен Аватара на ALF13
    Град
    Sofia
    На кино

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си