.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Бивш или настроящ...

Ходех с едно момче месец и половина...но все нещо не беше наред...той е много странен характер...преди няколко дни се разделихме...по-точно аз скъсах с него .. имах причина...бях много неадекватна...имам пинчер и петък един родвайлер го нападна....кученцето ми е добре де...разминахме се със 6 шева и 4ззалепени рани...но...когато се обадих на вече бившия ми...бях разплакана( а аз плача наистина рядко и той го знае много добре) обесних му къде съм...исках само да го видя....но той беше ''много зает'' и неможа да дойде....на другия ден скъсахме по телефона...но ми липсва...сега си пиша с него...и без да исках му написах че ми липсва...изтрих го, но късно....незнам какво става...незнам дали изобщо искам да съм с него...но наистина ми липсва....

искам съвет...незнам какъв...но искам съвет...

Благодаря ви!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В тежък за теб момент той не е бил на линия. Случва се. Неприятно е, наистина, разочароващо. Но е възможно да не е зависело изцяло от него.

Това ли е единствената причина да се разделите? И сигурна ли си, че не си взела прибързано решение, афектирана от инцидента с кученцето ти?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Той обесни ли ти защо не е могъл да дойде?И аз имам кученце и не мога да си представя ако нещо такова му се случи,наистина е голям стрес и той е трябвало да бъде до теб.Щом си била разтроена и ако той без адекватна причина не е дошъл си постъпила правилно като си го скъсала.Вие сте още в началото на връзката ви и ако в този момент се е покрил няма гаранция,че няма да го прави и занапред.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Мисля, че си избързала с решението си... Поговори с него, може да оправите нещата, ако все още имаш желание. Или си прекалено привързана към него, макар за месец и половина връзка.. Не знам колко е възможно. И все пак - помисли добре и си изясни чувствата си, преди да предприемеш каквото и да е.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Късане по телефона,доста тъпо. Кой от двамата го реши?
    Месец и половина,имали сте проблеми явно постоянно...не съм сигурна дали си струва. Може би ти липсва по-скоро от навика,който си си изградила,да е до теб. Ако все пак наистина държиш на него поговорете,глупаво е заради подобно нещо да се разделяте,предполагам това не е единствената причина де.

Трябва да можеш да разчиташ на човека до теб и той да те подкрепя. При вас това явно не е така, а по този начин не може да се гради връзка. Ако наистина имаш чувства към момчето и мислиш, че ще има ефект, пробвай да поговориш с него за това. Кажи му, че си имала нужда от него и ти е станало много гадно, че той не е откликнал. Ако пък сметнеш, че не си заслужава, просто продължи напред и ще го забравиш..

Град
    Варна, моретоо :)
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си