.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Град
    Мюнхен

Една дълга историята кратко разказана.

Здравейте, пиша от на брат ми акаунта. Общо взето ще се изповядам.. не е за пропускане предполагам. Сега съм 12-ти клас. В 10-ми клас срещнах едно момче, много умно, разумно и чаровно. Харесахме се много, всичко беше като в приказка. Той беше малко потаен, споделяше много и говореше доста, но имаше някаква друга работа за която никога не разказваше. Нека да го наречем обект А, защото има и друг. Един ден, по грешка бил отвлечен негов приятел и УБИТ! На партньора ми му стана нещо.. пречупи се. Този негов приятел беше най-добрият му и доколкото разбрах станало поради грешка, а полицата се разкрещяла на гаджето ми. Изчезна безследно.. нямаше го нито в училището му, нито никъде. Аз си намерих нов мъж след 1 година, който ще наречем Б. И сега вече, когато съм 12-ти клас, А се завърна. Всичко беше на 6 при него.. оценките, държанието, мечта си беше. А ми каза, че никога не е спирал да мисли за мен. Беше ЕКСТРЕМНО много романтично. Аз му казах, че вече си имам гадже и 2-мата се спогледахме, стана му тъжно. Тогава една приятелка ми се обади и ми каза, че сегашният ми партньор (Б) искали да го бият някакви и не го пускали да си ходи! Как така все при мен тези неща се случват?!?! Та А тръгна на някъде. Аз хукнах след него ама не можах да го хвана. Загубих диря, нямах връзка, седнах на една пейка и се натъжих. А дойде, целуна ме страстно и каза, че от Б ще стане добър мъж, каза че се е убедил в това и си тръгна.. завинаги. Б дойде и разказа, че А го е спасил от тези (А беше тренирал почти всяко бойно изкуство), като ги натупал. След което тръгнал и него да го бие като преди това го питал дали ме обича. Б казал, че ме обичал, дори и да умре пак щял да ме обича. Тогава А го пуснал и си тръгнал.
    Ето.. сега, след няколко дена аз пуснах тази тема. Много неща ми се случиха.

Супер романтична история , която е свидетелство на това , че любовта съществува ! Супер много се радвам за тебе и честно да ти кажа искрено ти завиждам и се надявам да изживявам моменти като твойте...аа за това
    че обекта А е спасил сегашното ти гадже и те е пуснал да си отидеш от него , всъщност показва колко истински те обича...ии ти пожелавам да продължаваш да изпитваш любовта , защото това е най - уникалното чувство!!!!

Мда .. наистина е много хубава история, стига да е истина
    B

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Както е направил А.

Когато обичаш някого - пусни го, ако и той/я те обича ще се върне при теб...

а ти кого обичаш сега... А. или Б. ??...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Супер романтична история , която е свидетелство на това , че любовта съществува ! Супер много се радвам за тебе и честно да ти кажа искрено ти завиждам и се надявам да изживявам моменти като твойте...аа за това
    че обекта А е спасил сегашното ти гадже и те е пуснал да си отидеш от него , всъщност показва колко истински те обича...ии ти пожелавам да продължаваш да изпитваш любовта , защото това е най - уникалното чувство!!!!

Да те ебе лисица!
    ицулкобетсеив

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Яка ще да е била тревицата

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Голям филм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    България
    да страхотна история ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кофата не ви ли стига, че сте се разпрострели и тука? Айде, да не ставаме лоши.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Мюнхен
    ама аз сум гей

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SturmUndSperm
    ама аз сум гей