- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една дълга историята кратко разказана.
Здравейте, пиша от на брат ми акаунта. Общо взето ще се изповядам.. не е за пропускане предполагам. Сега съм 12-ти клас. В 10-ми клас срещнах едно момче, много умно, разумно и чаровно. Харесахме се много, всичко беше като в приказка. Той беше малко потаен, споделяше много и говореше доста, но имаше някаква друга работа за която никога не разказваше. Нека да го наречем обект А, защото има и друг. Един ден, по грешка бил отвлечен негов приятел и УБИТ! На партньора ми му стана нещо.. пречупи се. Този негов приятел беше най-добрият му и доколкото разбрах станало поради грешка, а полицата се разкрещяла на гаджето ми.Изчезна безследно.. нямаше го нито в училището му, нито никъде. Аз си намерих нов мъж след 1 година, който ще наречем Б. И сега вече, когато съм 12-ти клас, А се завърна. Всичко беше на 6 при него.. оценките, държанието, мечта си беше. А ми каза, че никога не е спирал да мисли за мен. Беше ЕКСТРЕМНО много романтично. Аз му казах, че вече си имам гадже и 2-мата се спогледахме, стана му тъжно. Тогава една приятелка ми се обади и ми каза, че сегашният ми партньор (Б) искали да го бият някакви и не го пускали да си ходи! Как така все при мен тези неща се случват?!?! Та А тръгна на някъде. Аз хукнах след него ама не можах да го хвана. Загубих диря, нямах връзка, седнах на една пейка и се натъжих. А дойде, целуна ме страстно и каза, че от Б ще стане добър мъж, каза че се е убедил в това и си тръгна.. завинаги. Б дойде и разказа, че А го е спасил от тези (А беше тренирал почти всяко бойно изкуство), като ги натупал. След което тръгнал и него да го бие като преди това го питал дали ме обича. Б казал, че ме обичал, дори и да умре пак щял да ме обича. Тогава А го пуснал и си тръгнал.
Ето.. сега, след няколко дена аз пуснах тази тема. Много неща ми се случиха.
Супер романтична история , която е свидетелство на това , че любовта съществува ! Супер много се радвам за тебе и честно да ти кажа искрено ти завиждам и се надявам да изживявам моменти като твойте...аа за това
че обекта А е спасил сегашното ти гадже и те е пуснал да си отидеш от него , всъщност показва колко истински те обича...ии ти пожелавам да продължаваш да изпитваш любовта , защото това е най - уникалното чувство!!!!
Мда .. наистина е много хубава история, стига да е истина![]()
B
Както е направил А.
Когато обичаш някого - пусни го, ако и той/я те обича ще се върне при теб...
а ти кого обичаш сега... А. или Б. ??...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от alonedark
Да те ебе лисица!
ицулкобетсеив
Яка ще да е била тревицата![]()
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Голям филм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Кофата не ви ли стига, че сте се разпрострели и тука? Айде, да не ставаме лоши.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Достатъчно.Първоначално написано от SturmUndSperm
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last