Ако може да попитам искам да кажа на едно момиче че я харесвам и че искам да сме гаджета тя е от моя клас
еми кажи и де какво чакаш.Най - добре направо в очите без заобикалки![]()
![]()
![]()
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
да но ако ме отхвърли и после да каже на най добрите си фр и после само ще ме бъзикът
не трябва да мислиш негативно,а и успехите се постигат с рискове и усилия!Според мен,пък няма нищо за бъзикня в случая,нали все пак е от противоположния пол![]()
ние сме от един клас а и незнаеш какво е в нашиа клас всеки почва да те бъзика имах подобен случай с друго момиче казах и по скайпа и тя ме отхвърли тя беше 1 година по голяма от мен и после каза на неините приятелки и те ме базикаха но не беше за дълго
да бе незнам,то във всеки клас е така.Ама не трябва да се отказваш лесно,ако наистина я харесваш рискувай за нея има два варианта или ще ти отвърне и ще бъдете щастливи или ще те бъзикат,но ще си понесеш последствията,все пак колко по-лоши неща има в живота.Но ти мисли позитивно,а ако и тя се държи добре с тебе,ти можеш да прецениш горе-долу как ще се развият нещата
Пич, тази тема е за раздел "Любов".Първоначално написано от cherep
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
Няма нищо за присмиване, дори да те отрежат имаш пълното основание да си тръгнеш с гордо вдигната глава. С тези работи трябва да се пробва, да се проваляш и накрая ще оцелиш.
Предполагам, че си 7-8 клас и може да ти е рано, но по принцип е по-добре с действия а не с думи да направиш крачката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и какво искаш? ние да отидем да й кажем, че я харесваш? ако не рискуваш, няма да разбереш какво ще се случи.... аман![]()
yep.... reality bites -.-
Пробвай - нищо не губиш. Сякаш пък твоите съученици никога не са харесвали някого. В какви отнишения сте с момичето, тя харесва ли те(като приятел) ? Може и да не и го каваш направо, а първо да се сближиш със нея, да те опознае по-добре (ако не сте близки). Кой клас си?![]()
кажи й....
.Friday nights are always the same in this town.
I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
So I'll light this cigarette and smoke the night away,
And I'll hope that saturday will be the day
When everything feels okay
ами аз съм 7 клас значи всички я харесват нея тя е излизала 2 пъти със момчета от 10 клас тя е доста оправна и с твърд характер ако ви интересъва нащо ми кажете
Грешен раздел..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
благодаря за саветите днес я поканих да излезем само двамата и после и казах и сега вече сме гаджета
Първоначално написано от cherep
На колко си :Д:Д:Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ехехехе браво тогава!?И какво оттук-нататък !?![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Малиии....![]()
![]()
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Е как така "какво оттук нататък"-след няколко седмици ще видим тема в раздел "Секс" със заглавие "Секс за първи път-какво да правя".Първоначално написано от vagarious
![]()