Скъпа insane7,

имам същият проблем и много трудно се справям с нещата. Поговори с него на тема ревност и се надявай на подейства. С моят приятел съм вече близо година и половина и колкото и да говоря с него нищо не се променя. При всеки скандал ги има тези заплахи от сорта "ще се разделим", но взех да не им обръщам внимание. Последният път, в който се скрахаме и той ми каза "Ще си тръгна завинаги!" просто си отворих вратата и си тръгнах, а той като кученце след мен. Писа ми смс-и от сорта на "колко бързо остави всичко", а след това дотича при мен и ми каза "не искам да се разделяме". От тогава всичко беше наред, до миналата събота.. Имаше рожден ден и бяхме с компанията, всичко беше супер, но както винаги се появява ревността. Скарахме се заради един от най-добрите му приятели, защото виждаш ли аз съм го харесала и му казах в прав текст : "Виж к`во не съм ти бившите приятелки да се държиш с мен така, не съм някоя к*рва (с извинение), която се хвърля на всеки срещнат, щом съм избрала да съм с теб значи има причина, ако някой друг ми харесва със сигурност до сега ще си разбрал". Така, че не се приятеснявай говори с него и му кажи, че няма да го търпиш завинаги, аз съшо вече нямам приятелки заради неговата ревност. Ако искаш пиши л.с. да полафим малко )