- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалена ревност
Това не е "малко прекаляване", това си е тормоз. И се чудя как авторката продължава да го търпи. Следващия път като се видите си поговорете много, много сериозно на тая тема и му кажи, че ако продължава по същия начин връзката ви е обречена. Ти си отделен човек и имаш нужда от лично пространство. Хубаво е да прекарвате време заедно, но не може абсолютно всичко да е свързано с него. Както той има нужда да се вижда с приятелите си, така и ти имаш нужда от твоите. И как така ще ти казва да не ходиш на море и да не си празнуваш бала ?! Кой е той, че да определя какво да правиш и какво не? Не, не... направо не знам как издържаш, честно. Ако бях аз до сега да съм подпалила с 200. Имах горе-долу същия случай с един подобен индивид - опитваше се да ми казва с кого да говоря и с кого не, не ми забраняваше нищо, но всеки път като излизах ме заливаше с тъпи смс-и как съм с някой друг и т.н. Казах му, че просто тоя номер при мен не минава - аз съм тази, която решава какво и с кого да прави и неговото мнение няма абсолютно никакво значение. Е не се промени, но пък и аз не отстъпих от позицията сиПрекалената ревност си се превръща направо в параноя и болестно състояние. И от сега да знаеш, че колкото и каквото и да му говориш няма да се промени - трябва ти сама да предприемеш някакви действия, за да го сплашиш малко и да се освести.... макар че и това не е гаранция.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!