- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мини Пинчер
Здравейте!
Моля помагайте! Търся си мини пинчер,от Пловдив съм.Ако някой има предложения моля да пише за някой магазин или някоя обява и ако може кученцето да е до 3 месеца,горе долу.
Благодаря на Всички,предварително !![]()
Love is everything!
Здравей ето ти скайпа на един развъдник за който гарантирам mishel.6913 можеш да ги попиташ дали имат мини пинчериМисля че имат
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
В Б-я НЯМА легитимен развъдни за мини пинчер! Породисти предтавители има само 4-5 и то 2 са в София, 1 Варна, 1 Благоевград(не съм сигурна обаче). Всички други кучета, обявени за мини пинчер са чисто и просто мелези м-у чихуа, той териер и пражки крисарик. Така, че се обърни към развъдник в чужбина.
Благодаря на всички...ще потърся в скайп и ще погледна линковете на SladkaZagadka![]()
И какво не е напълно чиста порода? Пак ще си имаш кученце и пак ще те радва и посреща като се прибираш!
Аз малко да ползвм темата, ако може.. търся женски сърнист пинчер за моя мъжкар.. От Варна съм, но може и от Русе..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Такова нещо като сърнист пинчер няма!Айде прочете малко и след това пишете... Понеже авторът търси Цвергпинчер, а не пинподобно или поне така е писал. Иначе в София официално има развъдник за пинчове!
http://trenertg.dir.bg/_wm/pbasic/?df=734415
^ Първо казваш,че в България има само няколко породисти пинчера,а сега,че в София има цял развъдник ... Последно?!Или те тия малки мишки (казвам мишки,защото за мен това не е куче),които се раждат не са чистокръвни,макар и да са от развъдник?!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А видяхте ли линка, който дадох. Не съм си писала със жената от доста време и не знаех, че развъдника официално е и за пинчовци. И погледни има САМО две кучета, които може би след година ще имат поколение. Всички други пинподобни кучета, които се продават по частни обяви, борси, зоомагазини НЯМАт порода. Ако бяхте поне малко запозната с тези кучетя нямаше да видит енищо смешно в коментарът ми...![]()
Гугъл ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Извинявай,не си мисли,че не съм търсилаПървоначално написано от BaffaLsc
![]()