- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Старата любов
Здравейте колеги.
Мисля да ви поизмъча с един мой проблем и се надявам някой да ми даде съвет.
Преди време , около 1 година вече , се запознах с едно уникално момиче , с което се чувствах щастлив и забравях всичките си проблеми. Тя беше отдалеч , идваше у дома всяка седмица и си прекарвахме страхотно , аз ходих в тях и т.н. , но в един даден момент оплесках нещата. Тъкмо идваха матурите , кандидат-студентски изпити и с този предтекст и намекнах да забавим нещата , за да мога да се потготвя за изпити и т.н. Естествено след това се чувахме , докато не реших да спра да контактувам с нея , нямах причина за да спра , просто го направих. Стана така , че си смених номера случайно , в социалните мрежи я премахнах от всякъде пак без причина. Обаче сега след около 4,5 месеца чувствам липсата и.Постоянно се сещам за нея и за това колко хубаво ми беше с нея. Опитах се да се свържа с нея , но уви не е същото не можем 3 приказки да си кажем ,мъчих се с упорство да покажа интереса си към нея , но без резултат. Сега пак си мисля за нея и реших да пусна една тема , ако може някоя дама или който и да е , да даде някакъв съвет как да процедирам .Знам , че сам съм си виновен за това състояние , но искам да се поправя и се надявам да не е твърде късно.Просто след като я изгубих леко помъдрях и разбрах колко ценна и важна е била тя за мен. ПРОСТО СИ Я ИСКАМ ОБРАТНО![]()
![]()
Случайно и без да искаш си прекъснал контакт с нея, като даже си я изтрил от всякъде и си си сменил номера? Еб*ти случайностите, пич. Нищо не се случва без причина. Просто трябва да си изясниш своята.
Аз на нейно място не бих те погледнала даже.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много добре разбирам за какво говориш...И аз преди време оплесках нещата с едно момиче (но по други причини). След като осъзнах какво съм загубил и събрах смелост да говоря пак с нея, беше прекалено късно... В живота рядко получаваш втори шанс. Просто трябва да се примириш с фактитте и да продължиш напред![]()
--------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти предложа психиатрични клиники? Знам две населени места с такива.
хЪх...
Просто се примери с факта,че вече си я загубил (-;
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Един бивш ме заряза ей така без причина, после осъзна, че му липсвам. Дадох му 2ри шанс и на него отново му беше на оная работа за мен след няколко седмици. Остави момичето и не я занимавай с твоите прищявки ... е моят съвет.
2-ри шанс океу ,ама за 3-ти не ,ще му стане навик![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
След като си постъпил така с нея, наистина не мисля, че това момиче някога ще ти обърне внимание..