.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Продавам неокубове

Страхотен податък за малки и големи.
    Магнитните топчета (сфери) предлагат неизчерпаемо пространство за твоята фантазия и сръчност. С тях можеш да конструирате причудливи двуизмерни и триизмерни фигури, откривайки неочаквани закономерности в груповото им поведение и интересни аналогии с реални обекти.

http://www.youtube.com/watch?v=FuNUYECq51A Клипчето е реално. Както се вижда има стилна и удобна кутийка, в която са всички 216 магнитни сфери. Магнитите са силни и много занимателни.

Комплектът включва кутийка+216 магнитни сфери. Цената е 40лв.
    Безплатна доставка за цялата страна.

Uploaded with ImageShack.us

Продавам и един комплект рекласиращи магнитни топчета. Много приятни на допир силни магнити. Клипчето е реално. Цена 10лв.
    http://www.youtube.com/watch?v=JrARLKSnZtU

Всичко се намира във Варна
    Начин за връзка на Л.С.

Oстанаха два комплекта магнитни сфери.

Aбе аз пак да коментирам/спамя малко тези 2-рите топчета преди 2-3 години си ги бях купил за 3 лв 2-те

Вярно е, че спамиш Ако кажеш откъде си ги купил, точно кога и т.н., няма да е спам. Иначе пуснати няколко думички в пост си е спам. Иначе благодаря, че ми ъпна темичката

Ем пак да ти я ъпна.Не че нещо ама аз като си ги купих явно и сега си ги купуваха бодали за по 5 до 10 лв а аз си ги купих от едно състезание от едни народни хора чистак бърсак нови за 3 лв и си викам тъй тъй далавера що пък не.От Плевен мисля че не се сещам.Преди около 3 години

Благодаря ти, отново за мнението. Три години са си доста време. Аз преди 3 години си купувах сирене за 6лв. килограма, а сега давам 14лв. за килограм.

Да, на този сайт предлагат неокубчета. Ако искаш си почъчай. Аз нямам нищо общо с този сайт МОите не са купувани от България. А като се позагледах в сайта цената плюс доставката излиза пак толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си