.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на pressiana
    Може би просто структурата ти е по-различна.
    Казах ти - сложи снимка, за да преценим.
    Така или иначе, според мен авторката си проси комплименти. В смисъл или това, или е сляпа, защото има и много по-слаби момичета от нея.. така че ако това ви е единственият начин да си повишавате самочувствието - да се оплаквате, само за да ви кажат, че сте идеални, е доста тъпо..

Хаха, и на мен ми трябват още 2-3 килограма... И да знаеш, че в момента момичетата ти правят черни магии от злоба

Момичето не иска да и казвате дали е слаба. Тя просто не се чувства добре с тези килограми, така че спрете да и натяквате.

ЗНаете ли как могат да се намерят хапчета за надебеляване като тези :
    http://www.weightgainplus.com/

Цитирай Първоначално написано от Found_a_lover Виж мнението
    мерси за отговора

п.п. мразя макдоналдс, ужасно е..
    и аз мразя макдоналдс ...хамбургирети -ужасс ..веднъж повърнах от един хамбургер хаха,но към темата не спортувай много ,стой повече на едно място ,яж по 4-5 пъти на ден-храни с високо съдържание на калории и ще се оправиш или в аптеките продават лекарства поне за малко надебеляване 2-3 кг..подробности не знам за тези лекарства ,но знам,че има ефект.....

Повече от фен Аватара на Meoww
    Да ти имам проблема На мен всичко ми се лепи и все съм на диетки
    Яж шоколад, чипсове, бял хляб,и храни от този вид
    Последно редактирано от Meoww : 12-09-2011 на 18:15

Аз съм на 14г. 168 висока и 42-43кг...ям много..често ям по две закуски като съм на училище..не се занимавам със спорт- каквото кажат в училище..и съм много слаба според мен..но каквото и да направя няма ефект..така че се отказах..пък и знам , че имам мноого момичета които искат да отслабнат..от 42 съм ставала 44 и сед 3 дена бях 42..Искам да съм 47-48..

здравейте, аз съм на 15 години и съм 38 кг. всички ми казват момиче яжжж много си слаба и така на татък. Как мога да кача 5 6 кг. висока съм 160 см .. ям много сладко храня се редовно и добре .. всички казват много сладко мазнини но нищо не ми се лепии ..

ne si edinstvena ;(

аз съм 164 и съм 43 кг,нз на някой може да им звучи нормално,но краката ми са клечки (да си го кажем :Д)...незнам...ако някой мойе да ме посъветва нещо..... ;(

според мен също си добре...поне краката ти са добре... :X в сравнение с мен си супер

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Дам... и аз съм слаба - 166 см и 50 кг. Така написано звучи добре, но не се харесвам. Лятото, като имах време, си теглих постоянно храната и си смятах калориите в този сайт http://www.zdravoslovno.com/calculators/ и гледай да ги минаваш Даже показва разпределението на мазнини, белтъчини и въглехидрати. И разбира се спортувай - аз ходех на плуване 3 пъти седмично по 1 час и тренирах всеки ден по 15 мин на кростренажора. За 3 месеца някъде качих 4-5 кг, което за мен си беше супер много. Обикновено трудно качвам и дори и да стане, ги свалям не знам как... (къде отиват бе мамка му). И разбира се после не се отпускай и пак си яж

P.S. - Купи си буркан фъстъчено масло. Има страшно много мазнини. В 100 г фъстъчено масло има 588 калории Аз си правя домашно, че много захар слагат...

Голям фен Аватара на explosion_
    Хора, не съм чел коментарите, но ще ви кажа че съм видял поне 5 такива теми с различно формулирано заглавие! Четете моля ви, защото на мен лично някак си ми писна да пиша във всяка тема кво да правите, така че просто ЯЖ!

Stella...
    Guest
    Normalno li e da teja 40 kila na 13 godini (162 cm ) ? ? Kolkoto I da qm ne moga da nadebeleq !
    Последно редактирано от Stella... : 05-01-2013 на 09:42

За какво ти е да надебеляваш....

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    мм да после ще се мъчиш да го сваляш
    заради метаболизма е, не бой се

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ не е задължително да качи толкова,че после да се налага да го сваля.
    ако се храни балансирано и чисто няма да има такива проблеми,а ще
    поддържа здравословно тегло.
    а и хората ,които са слаби имат също проблеми
    както хората с наднормено тегло.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    мм да после ще се мъчиш да го сваляш
    заради метаболизма е, не бой се
    Да, 100 процента. Ако ти имаш проблеми с наднорменото тегло, не значи че тези с поднормено нямат, и някога за в бъдеще ще станат дебели и ще искат да отслабнат.

Голям фен Аватара на dami666
    Изглеждаш супер,според мен няма нужда да напълняваш.Но ако държиш и аз смятам,че хапването на животински продукти и главно месо ще ти помогне. Аз пък отслабвам от нерви сега..много тъпо .
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си