- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствена коса
Значи, аз съм много зарибена да си купувам. Една приятелка ми е намерила за 40 лева, не от истинска коса де, ама тя каза че стоят добре. Има руси и кестеняви. Но жената в магазина е казала че не може да се изправя или къдри косата, защото ще се стопи. Мене това не ме бърка, защото я харесвам права. Но щом се топи от третиране, то няма ли да се и стопи от боядисване. От изсветляване предполагам да й стане нещо но ако я правя примерно черна и ако направя с къна примерно дали ще й стане пак нещо. Вие какво мислите?
Ама не разбрах това перука ли е или просто отделни кичури, които си ги прикачаш към твоята коса![]()
Треси саРедове коса пришити отгоре
Попитай в магазина,но най-вероятно не е много хубаво да й се правят каквито и да е процедури.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
estestvenata kosa si e nai-hubava
Абсолютно, но докъто порасне моята ще мине много време :/Първоначално написано от kristinkaaa
men ne me kefat izkustvenite kosi.po dobre iz4akai da ti porasne kosata i 6e moje6 togava da pravi6 s neq kvoto si iska6.napr az si puskam dulga kosa(tq nikoga ne mi e bila mn kusa de, nai kuso do ramenete) ot 1/2 godina i sega kosata mi e do pod ple6kite pri polojenie 4e predi 3 sedm se postigvax i mi q skusixa MN!Първоначално написано от kristinkaaa
no e po dobre da si e estestvena kosata!
как си представяш да боядисваш изкуствената коса и да хване, купуваш си такъв цвят, какъвто искаш да е, не я боядисваш
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хахаха...ами мили4ка моя съвет е ИЗОБЩО да не се занимаваш с тази "коса", защото не само по цената, но и по това, 4е не може да бъде третирана си ли4и, 4е няма смисъл!...според мен тези изкуствени продукти не са много препора4ителни!
съгласна съм с твърдението, 4е естесвената коса е най-красива! и на мен по някой път много ми се иска да е дълга на момента, но то4но тогава ми светва круш4ицата и си казвам: абе я из4акай още малко, може би резултата ще е доста по-добър \/
Мии сигурно косата ми е черна а? А върху черна нищо не се прави пък аз искам на изкуствената да й направя кичури сигурно може биПървоначално написано от alice sw
Мерси на всички, аз ще си купя все пак пък каквото стане![]()
Първоначално написано от Анонимко
Приятелката ми си купи такава коса две треси. Косата е супер но цвета не и допада.Продава и двете треси за 45 лв.ако има интерес пишете ми на mlade_mateev@abv.bg shte napravq snimki i shte pratq![]()
Първоначално написано от mladenskiq
първо стои отваттително
второ личи си
трето в инетерс на истината не знам дали ще хване боя.. ама не мисля
амоняка ще я направи на нищо, а с безамонячаната няма да стане![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз мога да ти кажа за тези изкуствени коси на треси, защото миналата година и аз си купих такава. Можеш да я изправяш - нищо няма да и стане. Можеш и вафлички да и правиш без да задържаш прекалено много, но с маша наистина ще се стопи косата. Колкото до боядисване - няма смисъл дори да опитваш. Не хваща нито боя нито къна. Аз моята я купих от Магама за 70 лв , а една приятелка си взе пак изкуствен косъм но цената беше въпросните 40 лв и имаше огромна разлика в косите. Така че ако твърдо си решила косата, която ще купуваш да е изкуствена поне го направи от салони които гарантират качество.
Po nadolu pisah che imam takava kosa. Znachi priqtelkata mi si kupi takava kosa dve tresi.iMnogo e hubava no cveta ne i dopada.tymno kestenqva e moje da se podlaga na proceduri kato kydrene i izpravqne. Prodava q za 45 lv kakto sa dvete tresi.ako se slojat shte se poluchi dobre.E-mail mladen_mateev@abv.bg ako ima interes shte pratq i snimkiПървоначално написано от marge
![]()
Аз миналата година си купих от естествен косъм и мога да си я третирам с всичко - преса, маша, ютия... за боядисване вече не знам, защото мойта си е черна като истинската ми и не се налага да я боядисвам. А тези коси дето не са от естествен косъм просто не се лъжете да си ги купувате - една приятелка си взе и след 1 месец от косата не ставаше нищо... Беше точто като слама, нито можеше да се среши, нито нищо...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ako iskate da vi porasne - hininowa voda![]()
Ами моята коса е от миналата година и още изглежда като нова. Вярно не съм я носила всеки ден, но е въпрос на поддръжка.
и моята е от 2008 началото...бая време...всеки ден я нося..а не и личи..Първоначално написано от sunshine92
по-добре си вземи естествена коса...тея изкуствените са буклуци..
нито можеш да я третираш,нито нищо...още повече пък да я боядисваш..
не си струва...
^така е
аз имам една коса от 2008 като нова е само дето тогава си изпробвах фр. умения върху нея и я подстригах малко странно и вече не ми се нрави много![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
естественото си е естествено...![]()
Просто аз