Консултирам се с интернета набързо
Проверявам за възможна литература, изследвания и по-важни мнения по въпроса(дори и да е от нета просто)
Отговарям и после проверявам дали наистина съм прав/а
Мисля малко по въпроса и отговарям
Веднага казвам това което мисля че е вярно
Говоря за изказвания и въпроси тип:
Планетата Нибиру е в слънчевата система и ще ни затрие скоро
Библията казва че половете са равни
Ние сме потомци на извънземни
Смисълът на живота е да обичаш
и тем подобни
И отделно ме интересува дали ако някой ви каже че информацията ви е погрешна бихте проверили отново източниците си и да потърсите информация от други такива?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Консултирам се с нета, мисля и после отговарям.
Зависи от информацията, но за повечето теми бих.И отделно ме интересува дали ако някой ви каже че информацията ви е погрешна бихте проверили отново източниците си и да потърсите информация от други такива?![]()
Чета с насмешка теориите на електронните доктори, професори и критици и след това по електронен път критикувам тяхната достоверност без самият аз да имам изложена теза в пълна формулировка и без да се движа праволинейно в темата.
мисля![]()
.Friday nights are always the same in this town.
I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
So I'll light this cigarette and smoke the night away,
And I'll hope that saturday will be the day
When everything feels okay
Ъм ...честно казано просто обмислям тезата си и ако успея да я формулирам достатъчно просто отговарям.
Рядко преглеждам в нета не за друго ,ами защото се включвам в теми ,от които имам някаква представа и като си давам мнението знам (или поне мисля) ,че съм прав.
Иначе да ,ако някой ми каже ,че греша и ми даде източник - ще проверя ,разбира се.
ПС: пак ли си правиш ташаци с Неймлес по тънката лайсна![]()
изобщо не. просто забелязах че много хора дрънкат глупости в един друг форум и ми щукна да питам тукаПървоначално написано от Auriss
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Липсва отговорът "Консултирам се с достоверни източници(хора и книги)"![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от Nam3less3
????Проверявам за възможна литература, изследвания и по-важни мнения по въпроса
ти май трябва да цъкнеш на "Веднага казвам това което мисля че е вярно"
Е и да не ти е било това целта - ето ,че се получи![]()
![]()
![]()
Съжалявам за оф-а
auriss, този път аватара ти е по-сносен за разлика от онзи опуления![]()
o0 онзи ми е любимия ,всички му се кефеха ;( Седи ми на ФБ-то![]()