.

Виж резултатите на анкетата: Коя е най-добрата марка преси за коса, според вас?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Белисима

22 51,16%
  • Ремингтон

11 25,58%
  • Филипс

8 18,60%
  • Сонаши

1 2,33%
  • Бейбилис

1 2,33%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Пресите за коса - мнения

Правя тема, в която да се обсъждат различни модели преси за коса и да се категоризират по цена, за да се помогне на момичетата, които се затрудняват в избора.

Преси до 30лв
    Sonashi SHS 2006
    Bellissima Mini MF180

Преси 30-60лв
    Елеком ЕК-666
    Bellissima M200
    Bellissima Mini MC210
    Bellissima B25

Преси 60-90лв
    Bellissima Creativity B1 700
    Bellissima Fancy FC16
    Remington S2002

Преси 90-120лв
    Bellissima Style Creator

Преси за вафли
    Елеком EK-04E
    Елеком ЕК-34

Ретро преси
    Елеком ЕК-269
    Елеком ЕК-470
    Елеком ЕК-506

Предлагайте и други модели, също така коментирайте дадените!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Някой поръчвал ли си е преса за коса от интернет? Пристигна ли благополучно

Моят съвет не : никога не си купувайте преса на ЕЛЕКОМ .. изправят отвратително и загряват за не по-малко от два-три часа .. не знам дали ми се е паднала калпава, просто съм ужасена .. и слагам персонално вето на тая """""" марка """"""" !

Белисима !

Имам пресата им Fancy ! Много е добра .. бързо загрява, изправя мигновено, може да си я настройваш ( градусите ) .. от Remmington не мога да споделя ЛИЧНО мнение, но са ми казвали, че са доста добри.
    Така че или Белисима или Ремингтон ! Друг вариант да получите качествена преса е от чужбина .. и гледайте да не попаднете на менте ..

Цитирай Първоначално написано от Dannue
    Моят съвет не : никога не си купувайте преса на ЕЛЕКОМ .. изправят отвратително и загряват за не по-малко от два-три часа .. не знам дали ми се е паднала калпава, просто съм ужасена .. и слагам персонално вето на тая """""" марка """"""" !

Белисима !

Имам пресата им Fancy ! Много е добра .. бързо загрява, изправя мигновено, може да си я настройваш ( градусите ) .. от Remmington не мога да споделя ЛИЧНО мнение, но са ми казвали, че са доста добри.
    Така че или Белисима или Ремингтон ! Друг вариант да получите качествена преса е от чужбина .. и гледайте да не попаднете на менте ..
    Моята преса е Елеком и си е добре :P

За първи път чувам преса да загрява за 2-3 часа
    Имам ретро преса на Елеком и загрява за минута.Много мои познати имат за изправяне на Елеком (едни по-големи розови са, доста разпространен модел) и са доволни от тях и аз съм ги пробвала, но никога не са загрявали толкова бавно.
    Може на твоята нещо да и има.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    единствената марка която признавам
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Имаш ли преса на тази марка? Хубава ли е?

Град
    Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Имаш ли преса на тази марка? Хубава ли е?
    пресата е страхотна изправя дори и най-къдравата коса ....аз съм с права коса и ми държи супер дълго като я изправя ,а на къдрава коса до 2-3 дни
    Hostis Honori Invidia

Колко струваше?

Град
    Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Колко струваше?
    http://www.beautypro-online.com/prod...oducts_id=1936
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Моята е Белисима! Няма грешка! Направо е невероятна!

Повече от фен Аватара на Greshka
    В момента ползвам тази:

На Сапир е .Горе-долу съм доволна, макар че не е перфектна.Преди 3 години се я купих, така че в момента разглеждам и мисля да си взема нова.Ще следя темата.

Имам тази на Елеком ЕК-666, има я в линковете горе и съм много доволна. Може би имаш от тези старите, които са с железните приставки - и аз съм се изправяла с такава и ефектът е нулев. А от изброените гласувах за Белисима - косата ми и във влага издържа с една от пресите им, страхотни са!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    За първи път чувам преса да загрява за 2-3 часа
    Имам ретро преса на Елеком и загрява за минута.Много мои познати имат за изправяне на Елеком (едни по-големи розови са, доста разпространен модел) и са доволни от тях и аз съм ги пробвала, но никога не са загрявали толкова бавно.
    Може на твоята нещо да и има.

Да, моята е розава и съм с нея вече 6 години.Слава на Бога, че нямам проблеми с нея вече толкова време.Изправя превъзходно и ми държи 4-5 дена(да, вече доста рядко ми се налага да си мия косата!!!)А и приставките й за обем са от най-хубавите, като форма.Просто няма грешка, а не както казват - че са боклуци.Няма такова нещо.
    Big or small, lies are lies!

Моята е Белисима, много, много съм доволна от нея!
    Прекрасна е! С чуплива коса съм(преди беше супер къдрева, но няма значение ;д) и изправя перфектно!

дам, очевидно е че нещо и е имало на старата ми ЕЛЕКОМ ..

може и новите да са добри, но тая дето лично аз я имах !! no comment просто ..

Тази преса ghd много скъпа ми се струва... Над 400 лв НЕ ДАВАМ аз! :P

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Аз ползвам Bellissima B1 700.

Много съм доволна от нея!

Косата ми е чуплива, понякога си прави и тук-там едни чупки като огромни къдрици.

Въобще не си я харесвам, а и не смятам че ми отива. Изправям си се и всичко е Ок.

Държи до следващото къпане!

Знаех си, че някой ще коментира креативитито

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    За мен най-добрите са Remington Имам наблюдения и от Bellissima, но не съм толкова доволна дори от Креативитито /което го прехвалихте ;д/ , колкото от моята си S2002 в момента съм хвърлила око на една Bellissima и то заради това, че ми изглежда доста добре замислена като функции.. но все още чакам някакви мнение преди да си я закупя
    http://www.bellissima.bg/?39,bellissima-graphic-curls
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

За мен най-добрите преси са на Remington , въпреки че в България не са много разпространени. Белисима и ровента ,определено ,не могат да изправят косата така както Ремингтон.
    Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33

Белисима !

И аз съм с Fancy и забелязвам, че почти не ми гори косата
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Аз ползвам Bellissima B1 700.

Много съм доволна от нея!

Косата ми е чуплива, понякога си прави и тук-там едни чупки като огромни къдрици.

Въобще не си я харесвам, а и не смятам че ми отива. Изправям си се и всичко е Ок.

Държи до следващото къпане!
    +

Ами моята марка я няма - САПИР е и е доста добра много си я харесвам с 4 приставки и е от 30 - 60 лева!!!!!!!!! :P
    Preska

Преска, и аз имам преса Сапир с 5 приставки, но изправя толкова, колкото и маша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си