- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пресите за коса - мнения
Първоначално написано от bettinaG
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Само не видх някъде да сте писали за ФИЛИПС, иначе в анкетата е написано?!Първоначално написано от MeLikesPie
Хубава тема![]()
и аз съм на АБСОЛЮТНО същото мнение, доволна съм от ремингтона- държи ми до следващото къпанеПървоначално написано от blondeVIP
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз поръчвах Белисима на майка ми преди месец, поръчах я от сайта им и си пристигна без проблем, даже по-бързо отколкото очаквахме.Първоначално написано от nymphadora
Иначе аз имам Philips и съм много доволна от нея. Изправя си супер пресичката, моята коса се задържа права до следващата къпане, като се има предвид, че я изправям на не повече от 160 градуса, а и съм излизала с изправена коса и в много влажно време и изобщо не се е накъдряла/начупвала... но това вече не знам дали е от пресата или си е до коса.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами не знам моята изправя много добре!!! От едната страна си направих с Белисима на една приятелка, а от другата със САПИР - моята и беше едно и също!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
Аз съм с на филипс. Бързо загрява, изправя добре.. А бе доволна съм![]()
аз сам много доволна от филипс , изправя ми косата още от първия път , като се има в предвид че е много къдрава :Д даже с изненада открих че може е да къдри :дд