- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я възбудя
Заедно сме от много време много неща сме пробвали и вече не я вазбуждам като преди по бавно се подмокря момичета дайте савет как да я вазбудя какви мръсни думи да и говоря и така на татака
Какво се е променило?
Лично на мен ми влияят супер малки неща.
Да не си почнал да й говориш мръсно? Някои момичета не го харесват.
Да не си променил начина, по който я докосваш долу?
Виж нея може да не я възбуждат мръснте думичкиАко тебе те възбуждат.. ами разбери дали и при нея е така и ако не е прсото до тук беше с мръсните думички, мой човек
Ааааа иначеее.. ти сам трябва да прецениш. Ти познаваш момичето си и какъв тип човек е
Предполагам ,че си достатъчно умен за да се сетиш какво и липсва
![]()
харесват и мръсните думи тя самата ми го е казвала и тя опотребява от вразите чукаи ме начукай ми го ама азз нз кви думи биха я кефили даите ми примери който биха ви вазбудили
Само да вметна, че 90% от момичетата, които употребяват тия фрази, така яко се преструват, че не е истина.
Би ме възбудило да ме дразни, да ме кара да си искам и внезапно да спира, докато не започна да му се моля...
е то едно и също омръзваПървоначално написано от kstanishev
С уста и целувки навсякъде по тялото.
Welcome to the Jungle...
всеки ден го правяПървоначално написано от DarkTemplar
Играй си игрички с нея.
Примерно, започни да я галиш, после спри. Започни да я целуваш ... по тялото и не започвай веднага да й налиташ на секс. Първо я предразположи. А и то си зависи до самия човек ...
Може би т'ва ти е грешката?
И бтв, проблемите се оправят с повече комуникация. Да, даже по тези въпроси.
И има доста материали в интернет как да се справим с рутината в една връзка, с рутината в секса и т.н.
цък
цък2
цък3
цък4
цък5
цък6
цък7
Може и да ти изневерява и затова вече да не се възбужда от теб -> цък8 и цък9
пп. А, и само да се съглася с PinkPan7her, че някои жени правят/правим всякакви неща за да ви се харесаме и да се доволни после, вместо да мрънкате. Включая и симулирания на неща, които знаем, че ще ви изкефят. Доста е подло ...
Помоли я да е искрена с теб какво й харесва и какво иска. Етц.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride