.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Аз съм..

Аз съм..

Скъпи момичета ,забелязали ли сте .че винаги когато момчетата се почустват желани и искани от едно момиче.. въпреки, че знаят ,че момичето им е в кърпа вързано ,те започват да си правят реклама от сорта на аз тренирам еди кво си ,аз съм еди какъв си Кажете дали и при вас е така, че да знам дали само аз попадам на "излезнали от реклама" момчета

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм обърнала особено внимание.
    Случвало ми се е, разбира се, да разговарям и с такива фукльовци, които си мислят че света се върти около тях, ама ако усетя нещо такова разговора приключва набързо Ако го попитам с какво се занимава и на две, на три ми каже че спортува ок, ама да почне да ми обяснява колко см му е ръката и колко вдига от лежанка...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

това се приема като реклама И какво лошо има да споделиш с момиче, което харесваш за свои интереси, хобита. Дано хората, които познавам не го възприемат по този начин, че ужас, по- добре да си мълча !

Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    това се приема като реклама И какво лошо има да споделиш с момиче, което харесваш за свои интереси, хобита. Дано хората, които познавам не го възприемат по този начин, че ужас, по- добре да си мълча !
    Хах.. н ти говоря за споеляне на интереси а за нон стоп бърборене колко си хубав силен колко момичета са ти в краката .. май не си ме разбрал..

о, да, такива не ги понасям и аз, явно не си попаднала на точен човек

Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    о, да, такива не ги понасям и аз, явно не си попаднала на точен човек
    Aз САМО на такива попадам! Не може ли просто да се държите нормално, бе мамка му стара?!?! И какво толкова се хвалите и вие с мускули и така нататък.. след като ви виждам, че умирате от скръб /Попринцип, говоря специално за 2 3 момчета, но предполагам ,че доста повче се включват в това число! /

Мега фен Аватара на xoxi
    Случвало ми се е веднъж само.
    Той непрекъснато ми говореше колко се е изморил в залата, колко може да вдига от лежанка, колко време тренира, колко пъти в седмицата и т.н. и т.н. Говореше така сякаш това му е най-голямото постижение в живота и супер много се гордее.
    И да.. това е супер досадно и въобще не би могло да ми направи по-добро впечатлението за момчето.
    И не казвам, че не е хубаво да говори за това, което го влече. Но ако всяко второ изречение му е свързано с неговото си занимание, е това вече е досадно и не ми се вярва някой да може да го търпи. Независимо дали момичето, което се опитва да свали или най-добрият му приятел.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Aз САМО на такива попадам! Не може ли просто да се държите нормално, бе мамка му стара?!?! И какво толкова се хвалите и вие с мускули и така нататък.. след като ви виждам, че умирате от скръб /Попринцип, говоря специално за 2 3 момчета, но предполагам ,че доста повче се включват в това число! /
    Сега така е модерно бе малката - фитнесче, мускули, дрешки Адидас, някой друг метросексуален екземпляр.

xoxi, сигурно е бил толкоз изморен, че ерекцията е била мираж.
    Welcome to the Jungle...

смесвате няколко вида характер и от това излиза бруталното заключение на последния за модата днес.
    1) има хора, които тренират за себе си и за здравето си, но има и такива, които тренират, за да си повдигнат самочувствие или да компенсират нещо, да се избавят от определен комплекс. Но има и такива досадници, които тренират, за да свалят момиче - те са най- жалките и се мислят за безсмъртни дори и когато не са постигнали голям ефект в залата.
    2) Това, което е на мода е съвсем различно, но ходенете на спорт за здраве, форма, тонус няма нищо общо с модата! По себе си знам, че когато спра да тренирам, съм като плужек.
    3)Всичко е до характер, повтарям се. Наистина си права, че е досадно,но трябва да се правят компромиси,т.е. той ти говори за своите хобита и желания, ти ги приемаш и следователно, ти му говориш и той ги приема. Тези, на които всяка втора приказка им е за бицепса, лежанката и колко вдигат, те не са никакви билдъри, а жалки подобия на спортисти, които очакват да умирате от кеф, като ги слушате. Съвет - не се занимавай, бий му шута или му покажи къде по - точно се намира, със сигурност не на небето !

Град
    някъде, където няма земетресения
    Въпреки че разбирам доста от компютри никога не бих тръгнал да говоря как съм си бил монтирал водно охлаждане или как съм си оувърклокнал рамта...просто тази тема не е за обсъждане между момче и момиче, особено когато единия харесва другия и се мъчи да завърже разговор.

Иначе днеска слушах едно момче как обясняваше какви простотии говорели като се съберели там някаква компания...просто не мога да разбера как нещо такова би впечатлило момиче...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    rtpghhfcz, принципно си прав, но повечето типажи, които съм наблюдавал (а те не са никак малко) ходят на фитнес точно поради тея прозаични причини. Те не искат да са силни и в добра кондиция, а да изглеждат такива (затова и се тъпчат с разни химии, които увеличават силата, но вредят на организма). За мен това изразява комплекси и неразбиране на самия смисъл на фитнеса. Умишлено го наричам фитнес, а не бодибилдинг, защото когато спрат с химиите и диетите (а някои въобще не спазват такива) мускулната им маса спада в пъти. Да не говорим как се наливат по дискотеките, а точно алкохолът е враг номер 1 на хармоничното тяло. Казано по просто - селяни със самочувствие. Жалкото е, че целият този модел на поведение се приема за готин от женската част и това подхранва егото на цитираните господа. Оттук всичко става крайно (и трайно) изкривено.

Нямам нищо против истинските бодибилдъри, но тея момченца са тотален фейк. И понеже преобладават, хората си мислят, че всички ходещи на фитнес са такива.

Имам познати, които ходят от 9-10 години на фитнес, хранят се нормално, тичат 3-4 пъти седмично и си личи, че им доставя удоволствие. Не съм чувал/виждал някой от тях да мутрее с тези си навици.
    Welcome to the Jungle...

напълно се съгласявам с теб !

Град
    София
    При мене не е така.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не съм забелязала,може би защото мен такива не ме впечатляват.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На мен днес ми се рекламираха 5 футболистчета. Нямаше измъкване

Предпочитам хората в IT
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    че това реклама ли е?
    ..случвало ми се е, да.. но не беше така както ти го описваш.
    И както казаха преди мен: няма нищо лошо човек да изтъква добрите си черти, но без да се фука.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Ем възгордели се пишлемета :Д -"ХАХА знаеш ли как сменям масления филтър на една кола,малее толкоз прецизно,ако искаш и твоя ще сменя "
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Умереното самохвалство кефи.
    Прекаленото - не, то е ясно.

Но да се похвалиш за нещо не е толкова лошо. Стига, разбира се, да не парадираш, че иначе отблъсква.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Ем възгордели се пишлемета :Д -"ХАХА знаеш ли как сменям масления филтър на една кола,малее толкоз прецизно,ако искаш и твоя ще сменя "
    Сменяй го! Иначе аз ви говоря за прекалено изтъкване на това какво можете

Супер фен
    Град
    Мбабане

това брои ли се за реклама ?

Цитирай Първоначално написано от JoeBanana

това брои ли се за реклама ?
    Зависи, ако сега започнеш да ми говориш, колко си добър в леглото и не спреш в рамките на нормалното ,тогава, да брои се за реклама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си