.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен
    Град
    Варна

За момичета

Момичета бихте ли чукали приятеля си със силиконов пенис ако той поиска или по вашо желание.И ще ви доставили удоволствие това да оправите приятеля си по този начин.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А на теб доставя ли ти?

Повече от фен
    Оооооооооооооооо боже мой, ти фред ли си ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от HapkoMaH
    Оооооооооооооооо боже мой, ти фред ли си ?
    Не Барни е.

Авторът май иска да го запознаят с Властелинът на халките.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен
    Това е все едно да си сложи изкуствена вагина и до почне "АААА ААААА АААААААА ПО-НАВЪТРЕ ДАААААААА ОООООООО ААААААААА МММММММММ"
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Педали колкото искаш в тоя свят..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Чукали са ме, яко е.

Голям фен
    Град
    Варна
    Тц тц големи моралисти имало тука бе , иначе пускат теми как напълнили пу*** на приятелката си със сперма хахахха .Тука всеки ден се говорят едни и същи неща, бременна ли съм, момичета харесвали ви аналния секс, как са свирките , и туй то.От толкоз много теми еднакви за толкоз години не ги научихте отговорите на тия въпроси, лапешка работа.
    И като ви питат нещо различно и почвате ама ти си луд ти си незнам си ко, егати противното , не си човек и разни други простотии, така и неразбрахте че всички не са като вас - консерви,Всеки си има интереси, някои се праскат с животни някой с други неща.

Цитирай Първоначално написано от ComaBlack
    Чукали са ме, яко е.
    Виж ако си нямаш друга работа и се чудиш какви глупости и измислици да пишеш да ти препоръчам хубава игра или готин филм че да се занимаваш?

На мен не би ми харесало,а на приятеля ми още по-малко.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от shugababe112
    На мен не би ми харесало,а на приятеля ми още по-малко.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Тц тц големи моралисти имало тука бе , иначе пускат теми как напълнили пу*** на приятелката си със сперма хахахха .Тука всеки ден се говорят едни и същи неща, бременна ли съм, момичета харесвали ви аналния секс, как са свирките , и туй то.От толкоз много теми еднакви за толкоз години не ги научихте отговорите на тия въпроси, лапешка работа.
    И като ви питат нещо различно и почвате ама ти си луд ти си незнам си ко, егати противното , не си човек и разни други простотии, така и неразбрахте че всички не са като вас - консерви,Всеки си има интереси, някои се праскат с животни някой с други неща.
    Ти си ебати кретена, честно.

Едно е да имаш различни интереси, друго е да искаш момичета да те шибат в г*за с гума, педал

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Сега каквото и да си говорим, дори да ти е гадже, дори да е гумен, това си е чисто ебане От тая тема останах с впечатлението, че си бисексуален. Поне никога няма да си на сухо

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    На мъжете точно в дупето им се пада ерогенната зона.. има нещо общо с простатата и тнт.... тъй че няма да обвинявам тези, които са пробвали и тези които мислят да пробват.
    От друга страна повечето мъже не приемат подобни неща, защото го смятат за гейско ...
    А повечето момичета (включвам и себе си) не биха се навили да правят нещо подобно на гаджето си, просто защото не го намират за възбуждащо.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не,не,не

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Хмммм... Ако поиска, бих го направила(въпреки че много ще ме е страх да не го нараня нещо). Удоволствие бих получила чисто емоционално, ако на него му харесва. НО само при положение, че е рядко явление. Ако всеки ден му иска или му трябва, за да...стане нещо друго...по-скоро бих се замислила дали съм правилият пол за него @_@

Аз съм момиче, което много държи на мъжествеността у един мъж във всичките и аспекти. Чукането в г*за не ми се вижда никак мъжествено. Ако много обичам сигурно ще го направя, но определено бих се притеснила за психичното му здраве и за връзката ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си