- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета
Момичета бихте ли чукали приятеля си със силиконов пенис ако той поиска или по вашо желание.И ще ви доставили удоволствие това да оправите приятеля си по този начин.
Оооооооооооооооо боже мой, ти фред ли си ?
Не Барни е.Първоначално написано от HapkoMaH
Авторът май иска да го запознаят с Властелинът на халките.![]()
Welcome to the Jungle...
Това е все едно да си сложи изкуствена вагина и до почне "АААА ААААА АААААААА ПО-НАВЪТРЕ ДАААААААА ОООООООО ААААААААА МММММММММ"![]()
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Тц тц големи моралисти имало тука бе , иначе пускат теми как напълнили пу*** на приятелката си със сперма хахахха .Тука всеки ден се говорят едни и същи неща, бременна ли съм, момичета харесвали ви аналния секс, как са свирките , и туй то.От толкоз много теми еднакви за толкоз години не ги научихте отговорите на тия въпроси, лапешка работа.
И като ви питат нещо различно и почвате ама ти си луд ти си незнам си ко, егати противното , не си човек и разни други простотии, така и неразбрахте че всички не са като вас - консерви,Всеки си има интереси, някои се праскат с животни някой с други неща.
Виж ако си нямаш друга работа и се чудиш какви глупости и измислици да пишеш да ти препоръчам хубава игра или готин филм че да се занимаваш?Първоначално написано от ComaBlack
На мен не би ми харесало,а на приятеля ми още по-малко.
Първоначално написано от shugababe112
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Сега каквото и да си говорим, дори да ти е гадже, дори да е гумен, това си е чисто ебанеОт тая тема останах с впечатлението, че си бисексуален. Поне никога няма да си на сухо
![]()
На мъжете точно в дупето им се пада ерогенната зона.. има нещо общо с простатата и тнт.... тъй че няма да обвинявам тези, които са пробвали и тези които мислят да пробват.
От друга страна повечето мъже не приемат подобни неща, защото го смятат за гейско ...
А повечето момичета (включвам и себе си) не биха се навили да правят нещо подобно на гаджето си, просто защото не го намират за възбуждащо.
Хмммм... Ако поиска, бих го направила(въпреки че много ще ме е страх да не го нараня нещо). Удоволствие бих получила чисто емоционално, ако на него му харесва. НО само при положение, че е рядко явление. Ако всеки ден му иска или му трябва, за да...стане нещо друго...по-скоро бих се замислила дали съм правилият пол за него @_@Първоначално написано от beretta92sd
Аз съм момиче, което много държи на мъжествеността у един мъж във всичките и аспекти. Чукането в г*за не ми се вижда никак мъжествено. Ако много обичам сигурно ще го направя, но определено бих се притеснила за психичното му здраве и за връзката ни.