- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами........
Здравейте на всички.С едно момиче(бяхме съседи) се познаваме отдавна.Казва се Деси.На една възраст сме(само на 12).Когато бяхме на 9 тя се премести в друг град.После тя се върна в Пловдив, видяхме се.И двамата се бяхме променили много и като се видяхме, установих, че я харесвам.Докато я нямаше дружах с най-добрата й приятелка, с която си споделят всичко и ми каза, че Деси ме харесва.Тя ми даваше знаци, че ме харесва и се реших на Св.Валентин да я поканя да отидем където тя избере.Тя пожела на кафене.Седнахме на кафенето един с/у друг и си говорехме.По едно време тя се премести и седна до мен.Прегърнах я и й признах всичко.Тя се усмихна и каза, че изпитва същото.После я изпратих до тях и се целунахме.Излизаме доста често с нея на разходки и насам-натам.Тя не е от нашето училище.Проблемът е, че като разбраха съучениците ми ме скъсаха от подигравки, защото те ме приемат като зубрач, какъвто не съм.Няколко момичета и не само искаха да се докопат до мобилния ми телефон да разберат коя е тя, защото много се учудваха, че аз-зубрачът(за такъв ме мислят) имам приятелка.Как да се справя с любопитството и нахалството между съучениците ми?Благодаря предварително.
![]()
Най-добрите приятели се превръщат в най-добрите предатели. [от личен опит]
игнорираш, те завиждат, това е всичко. Спокойно, бъди си зубрач, не ги слушай, най- добре е да си зубрач и да си имаш приятелка, да не ти пука. Един ден ще разбереш, че зубрачите имат по-голяма перспектива пред себе си. По-добра комбинация от тази просто няма. Когато ти казват зубрач им казвай - БЛАГОДАРЯ !Успех с момичето !
Съучениците ти се дразнят, защото всичко ти върви добре и тайничко осъзнават, че си повече от тях. Не им обръщай внимание и си гледай твоите неща. Повечето хора употребяват думата "зубрач", без изобщо да знаят какво означава (глупав и посредствен човек с болезнени амбиции, който се скъсва да чете и наизустява, просто защото не може да осмисли материала). Тва клишенце е на мода от години. Интелигентните хора категорично НЕ са зубрачи, просто ползват мозъка си по предназначение.
Успех с девойката и в живота занапред.
Welcome to the Jungle...
Хаха, еми завиждат.
Ти си стой с момичето и им се смей колко са жалки.![]()
Сбърка темичката
Погледни го как пише, а е на 12 - много по-добре от половината в този форум. Включително и тези, които са над 16, хахахахааа
Теб като те гледам колко си се изучила...Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Пълен игнор и тва е..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
+Първоначално написано от rtpghhfcz
Успех!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Мисля,че някой друг не се е изучил,"за да" се пише отделно.А това момче е едно от малкото,които пишат грамотно,евала.
по темата : Ако те възприемат така не им обръщай внимание.Все пак ти си имаш гадже,а те не.След време ще спрат.
![]()
![]()
Дъвките Орбит са много скъпи, по-добре - Минти !
<3 Сладур !
Остави ги да завиждат .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Остави ги.. Да ти имам и проблема.. имаш си приятелка, а за какво мислиш.. Занапред гледай да не се влияеш въобще от ''данък обществено мнение''.. Успех с мацката и дано се задържите по-дълго.![]()
Мойтъ' е най-красива!
Кажи им да си *бат майката и да не се месят в живота ти .
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
аз съм момиче и съм същата работа.. имам успех сред момчетата, къртя яките оценки.. имам си яка компанийка и всичко ми е О.К. с ГОЛЕМИ букви.. също всички от класа ми много ме хейтват и ми се присмиват, викайки ми зубър, но аз си знам защо е.. та така.. да знаеш, че всичко е от завист![]()
Първоначално написано от BladeDancer
Благодаря ви много на всички за съветите!![]()
Мисля, че всичко казано е много правилно.. И да, поне това момче се е научило да пише грамотно.. !!Първоначално написано от nymphadora
ЕБИ ГИ КВО КАЗВАТ,НИКОГА НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ТЕ МИСЛЯТ ЗА НЕЩО ПО СЛАБО ИЛИ ПО МАЛКО ОТ ТОВА КОЕТО СИ!ДОКАЖИ ИМ ЧЕ НЕ СИ ЗУБЪР,ЗАПИШИ КОНТАКТЕН СПОРТ ЗАЩОТО СИ ОЩЕ МАЛЪК И СЛЕД 3-4 ГОДИНИ ТИ ЩЕ СИ ТОЗИ КОЙТО УНИЖАВА ЗУБЪРИТЕ,МАМА ИМ МРЪСНА!!
Can It All Be So Simple ?
Ебаси съвета- докажи ,че не си "зубър", като се запишеш на бокс и след няколко години започнеш да пребиваш "истинските зубъри" .
![]()
1во- вие не знаете значението на думата зубър.
2ро- хората с амбиции и желание да учат винаги ще са нещо повече от батките, биячите, глупаците и т.н.
Към автора: Тегли им една майна и ги остави да злобеятАко им се вържеш на акъла само могат да ти развалят връзката
![]()
--------------------------------------------------------
СМЪРТ НА ЗУБЪРИТЕ И ЖЕНЧОВЦИТЕ !!! ВИЖТЕ В КАКВО ПРЕВЪРНАХА АМЕРИКА!Първоначално написано от xinfamous
почваме революцията
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Напоследък ги игнорирам и от класа ми поддържам контакти само с няколко от приятелите ми.Връзката ми продължава... Благодаря за съветите отново.Аз иначе спортувам, но не контактен спорт, а колкото за тонус, здраве, удоволствие и форма! Обичам да тичам. По-бавно, но доста и онзи ден тичахме по една алея с въпросната Деси! Ама сега...това са подробности!
![]()
Подкрепям!Първоначално написано от NomNomNom