Искам да ви разкажа за момчето, което харесвам страшно много. Започнах да го харесвам преди няколко седмици. Учи в моето училище и накратко е един от най-големите идиоти. Когато минава винаги го поглеждам, забелязвам, че и той ме гледа, но сякаш е по-затворен и или се гледаме по-продължително и аз си отмествам погледа или той поглежда и веднага го отмества. Опитваме се да разбереме кой си харесва, но все никой и никой. Аз не съм си говорила с него до сега, но го харесвам мноого. Мисля си само за него и за никой друг. Той пуши, пие и доколкото разбрах се дрогира , но дано да не е истина. Имам чувството, че докрая на годината няма да спра да си го харесвам, но дано поне да разбера дали и той ме харесва. Имам една много хубава приятелка (е и аз не отстъпвам) , но повечето момчета харесват нея(въпреки че какви ли не глупости говорят че е курва и такива неща), но аз много ревнувам да не би да харесва нея, защото като ходиме по коридора и като видя, че той е погледнал нея и позеленявам и настроението ми спада. Заради тази глупост аз започвам да я мразя и да не искам да излизам с нея.