.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Много влюбена

Искам да ви разкажа за момчето, което харесвам страшно много. Започнах да го харесвам преди няколко седмици. Учи в моето училище и накратко е един от най-големите идиоти. Когато минава винаги го поглеждам, забелязвам, че и той ме гледа, но сякаш е по-затворен и или се гледаме по-продължително и аз си отмествам погледа или той поглежда и веднага го отмества. Опитваме се да разбереме кой си харесва, но все никой и никой. Аз не съм си говорила с него до сега, но го харесвам мноого. Мисля си само за него и за никой друг. Той пуши, пие и доколкото разбрах се дрогира , но дано да не е истина. Имам чувството, че докрая на годината няма да спра да си го харесвам, но дано поне да разбера дали и той ме харесва. Имам една много хубава приятелка (е и аз не отстъпвам) , но повечето момчета харесват нея(въпреки че какви ли не глупости говорят че е курва и такива неща), но аз много ревнувам да не би да харесва нея, защото като ходиме по коридора и като видя, че той е погледнал нея и позеленявам и настроението ми спада. Заради тази глупост аз започвам да я мразя и да не искам да излизам с нея.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Според мен просто приятелката ти е по-отворена като държание и затова привлича мъжката част. Не я мрази, евтината женска злоба не води до нищо позитивно. По-скоро се опитай да бъдеш по-контактна, вместо да се затваряш в черупката си.
    Относно момчето - не е задължтелно да е идиот, просто си има пороци (то кой ли си няма). А и не се знае дали прави тея неща "от гъзария", сиреч заради пубертета или щото си има някви сериозни лични проблеми (или пък се движи в кофти компания). Опитай се да го опознаеш и може да разбереш причината.
    За харесването - освен да разпиташ общи познати, на които той има доверие. Обаче като знам кви сте филмари и колко лесно се вкарвате в интриги...

Има една хубава песен на DMX - Why do good girls like bad guys?
    Welcome to the Jungle...

Град
    някъде, където няма земетресения
    Пуши, пие дрогира се...не е добър избор, най много и ти започнеш покрай него...
    Но ти си знаеш, щом те зяпа, най малко ти харесва външния вид. Ако мислиш че ще си допаднете, пробвай се.

Град
    София
    Напълно съгласна съм с DarkTemplar.

Сега като се замисля..щом си помисля какъв е и някак си все едно се плаша и се отказвам от него и аз не се разбитам в един момент го харесвам в друг не

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Напълно съгласна съм с DarkTemplar.
    +1

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Хм.. почакай..виж ако чуствата си останат и не е само временно увлечение се дръж по-наперено.Бъди по-нахакана, защото мъжката аудитория по такива си пада.Но помисли дали той заслужава всичките тези усилия..И ако все пак не се откажеш бъди смела и не показвай страх и той ще го забележи

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Днес разбрах, че май ме харесва..но някак си не си ни представям заедно сега запозвам да си мисля глупости като: той пушии, пиее, от село е, не се облича добре, не говори много хубаво и вече го харесвам по-малко

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Hiphoplove
    Днес разбрах, че май ме харесва..но някак си не си ни представям заедно сега запозвам да си мисля глупости като: той пушии, пиее, от село е, не се облича добре, не говори много хубаво и вече го харесвам по-малко
    Щом сама си вкарваш тея филми, значи не го харесваш достатъчно. Влюбеният човек най-лесно прощава пороците на обекта на желанието си.
    Welcome to the Jungle...

Според мен не си наясно с чувствата си.Ние не можем да ти помогнем

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Абе ти на колко си?

Ами аз съм на 14 той е на 15 или 16

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ми заговори го или му намигни.Има много начини да разбереш дали един човек те харесва или не.

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    М, защо ли ми се стори по-малка.. странно.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Хммм...Защо имаш толкова ниско самочувствие са себе си?Нима не можеш да си харесаш някой свестен,който да не е алкохолик и потенциален наркоман?Толкова ли ниско си изпаднала?И в никакъв случай не зарязвай приятелката си заради един боклук!!!Запомни,че приятелите са тези,на които можеш да разчиташ в трудни моменти и трябва да ги цениш много!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Според вас има ли смисъл да се захващам с такъв човек? Вече незнам какво да правя

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Според вас има ли смисъл да се захващам с такъв човек? Вече незнам какво да правя

Хммм, да видим... 16-годишен наркоман, който пуши и пие...Ами да, какво толкова не му е наред, перфектен си е...

--------------------------------------------------------

Не се знае дали се доргира, но дано не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си