- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фризьорката ми каза, че..
си премивам косата , шампоанът не бил качествен , затова косата ми се заплитала още от средата на косъма..
Някакви идеи, съвети.. за друг шампоан или нещо такова..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Опитай с друг шампоан, а може също и балсам да слагаш, по-лесно се реше косата.
А защо не попита фризьорката си какъв шампоан да си купиш?
Попринцип балсама прави косата по-лека и лесна за разресване.
Шампоан .. може би на Глис или Гарниер ще ти свършат добра работа.
Аз използвам на Пантен от две седмици в комбинация с балсам на Пантен , много хубава ми става косата.
а в момента какъв ползваш??
аз съм доволна от елсев орзен пантен
never never let you go you are the one i'm surching for....
И аз преди бях така... Да не би да ползваш евтини шампоани?
Препоръчвам ти Глис, шампоан и балсам.
Пробвай с по-скъп шампоан.(Елсев,Пантен) Може да си вземеш и балсам на същата марка.Също така има много спрейове, които подхранват косата и я правят по-лесна за разресване.![]()
Да, какъв ти е шампоана? И щом ти се заплитат краищата, слагай балсам![]()
Wash & Go ползвам.. от край време го ползвам и съм си доволна, пък защо се получава така..![]()
Казвали са ми , че от балсам, косата се омазнява по - бързо..
Значи ето какво ти трябва - един хубав балсам!
Няма да го слагаш в корените, за да не се омазнава косата и така няма да се сплита, ще е по-мека и няма и дае мазна в корените!![]()
Е ти няма да слагаш в корените ...
Аз пък съм доволна от Palmolive и след него маска, а не балсам.Както искаш.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Получава се така, защото в шампоанът ти има силни, агресивни измиващи средства, които премиват скалпа, сиреч карат косата да скърца .. ако не слагаш много химии по косата си като лак, пяна, стилизанти и подобни си вземи по - лек шампоан, който пак ще измива косата, но няма да я премива!! (:
Балсамът най - много да "заглади" отвън косъма, но има и спрейчета за разресване, който са без отмиване и пак ще ти свършат работа .. ти си прецени кое те устройва повече ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Едно голямо благодаря на всички.. !![]()
Има и още един фактор - колко често миеш косата си? Някои шампоани не са препоръчителни за честа употреба. А и косата не е добре да се мие повече от три пъти седмично, освен ако не се омазнява прекалено бързо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
попитай фризьорката си какво да ползваш. все пак тя знае каква е косата ти, какъв тип е скалпа ти и т.н.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз използвам една терапия на Ейвън на Advance Teehniques (damage repair) в синьо шишенце е. Води се "Терапия за заплетени краища за суха и изтощена коса." На мен доста ми помага, пробвай я. Може да останеш доволна. :![]()
Чувала съм,че скърцането е признак за добре измита и чиста косаПървоначално написано от Hilary_
Вярно ли е ?
П.П. - доволна съм от глис и елсев ,по -конкретно жълтия за склонна към накъсване коса и маската към нея
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ако косата ти е мазна или имаш пърхут , използвай Низорал.. продава се в аптреките мисля ,че е към 6/8 лева .. и найстина действа, личната ми лекърка каза също,чче бил много добър![]()
Грешно. Признак на премита коса е. Когато косъмът скърца, значи, че е едва ли не изстъргана естествената мазнина по него, което го оставя уязвим, лесно късащ се и хвърчащ като перушина понякога.Първоначално написано от GrippingBosh
Вафълс, според мен трябва да слагаш балсам и да не си миеш косата по-често от през 1 ден. Хората си мислят, че балсамът отежнява и омазнява, но е обратното - предпазва ти връхчетата от цъфтене, прави косата лесна за разресване и трудна за накъсване, оформя я като цяло... стига да е правилно избран, разбира се.![]()
Аз да не правя нова тема ще питам тук. Видях, че има доволни от шампоаните и балсамите на Пантен. Аз съм ползвала, но преди години. Косата ми е тънка и цъфти много. Подстригвам я всеки месец, не се изправям понеже имам естествено права коса и не е дълга. (не е и къса, със средна дължина е.) Мия я 2/3 пъти в седмицата. (в повечето случаи 2.) Можете ли да ми препоръчате нещо на Пантен? Или на някоя друга марка.. Нещо като за странната ми коса..![]()
Сега ползвам този:
Преди него бях с този:
![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Хъх, откъде я изкопахте тази тема ? ;д
Не съм видяла мненията на някои от вас, съжалявам, че не съм отговорила..
2 пъти си мия косата в седмицата, вече почнах на едно къпане по веднъж да минавам със шампоана, но пак няма ефект, същата работа, не разбирам сега пък какво не е наред, но няма значение.. :]
опиай и с балсам.. и за да не я премиваш или там как се казваше - взимай си без отмиване.. серуми,спрейове за блясък, здрава коса, за изтощенаа.. за лесно разресване, за хидратиране [ама не прекалявай с тея за хидратиране.. и нанасяй балсама от по-надолу, а не от корените за да не се получава тва омазняване]Първоначално написано от BaffaLsc
Аз редувам Елсев (онзи белият), Гарниер (long & strong) и Trestan с коприва. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО слагам балсам, но само на последните 5 сантиметра от косата. Мия косата си през ден, тоест гледам да има два пълни дни. Ако я измия в понеделник сутринта, я мия най-рано пак в сряда сутринта.![]()
препоръчвам ти го ! Ползвам го косата ми не се заплита и расте бързо защото не цъфти
Hostis Honori Invidia