- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- нека бъдем модерни
Надявам се много хора да се съберем тук и да кажем име на магазин, адрес или линк за някое хубаво магазинче за модерни дрехи![]()
МОЛАААААААААА![]()
![]()
...
освен
![]()
няма освен. Оригинален анцуНг на адидас от мола.
+
И един официален анцуНг за сватба![]()
...
От мола, разбира се, слушай Канис-а, той знае най-добре!
![]()
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Не, Благодаря.
Задръжте си модата...![]()
НОГО МОДЕРНО ВЕ БРАТ МИИ!!! ЕИ ТАКОВА АКО СА ОБЛЕКА НА ДИКСОТО МНОГО КЕ ЕБЕМЕ ОЛЕЕЕ!!!!!Първоначално написано от CanisDirus
Can It All Be So Simple ?
От тези ментета ли пазаруват ямболските хилярдери?Първоначално написано от Barathrum
...
Ниското качество си личи и от снимките даже. А иначе какво да те правим, че в Ямбол не си виждал оригинални дрехи, та се връзваш...
...
Мен ми харесаха джапанки Dolce & Gabanna.
По качеството на материалите и изработката
А етикети и холограми не е голям проблем да се правят. Разгледай се по китайските сайтове. Ще видиш оригиналните си решки на истинските им цени![]()
...
Самият сайт ми 'лъха на евтино'..![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Ти вероятно и на мейлите за спечелени 20 милиона от лотарията в интернет вярваш. Както и редовно за умрелите африкански милионери, които оставили 30 милиона в банката и ти да се представиш за наследник...
...
Винаги съм си мислил, че качеството е по-важно от емблемката, но очевидно се бъркам.
Затова ще си остана бедняк с обувки за по 30 лева.
![]()
![]()
Тоя си вярва
![]()
...
Продължавай смело. Колкото си се излагал... Капка в морето е това![]()
...
Аз не съм много съгласен с канис. В крайна сметка важното е да са удобни за носене и издържливи дрехите. До колкото разбрах е смешно да си купуваш от такъв сайт, въпреки че предлагат добро качество.
Сайта не предлага добро качество, а ментета на известни марки.
Но ако търсиш действително издръжливи дрехи, то дизайнерските не са за теб - не са направени да ги носиш десетилетия.
Кубинки тип БНА (войнишки) са горе-долу толкова издръжливи колкото и едни Red Wing ботуши. Удобството вече е друг въпрос.
Просто ми е смешно, че ямболския не може да проумее, че цената идва не толкова от дизайна, колкото от материала и труда. Те правят и разликата между тениска за 2 евро и за 80 евро.
...
да се закрие!
мисълта, че дизайнерски дрехи се предлагат по подобни сайтове, е абсурдна
http://befashionbg.com/images/myjka-...uza-ea1981.jpg
![]()
100% оригинал
![]()
@Bara ,БЕЗ да се заяждам ,носил/пипал ли си да кажем тениска за 150лв в магазина ? Ми човек така да го кажа - усещането е почти все едно си гол. Материята е коренно различна.
А това на снимката си му личи ,че и за парцал не става![]()
http://befashionbg.com/images/myjka-...a-bluza-dg.jpg
Знаеш ли ,че D&G доста отдавна спряха да си слагат логото по дрехите ? (или поне не така ,че да личи от километри)
Ямболския ако беше от англоговоряща страна щеше да е обект на милиони fail постери и memes. Просто няма такъв образ.![]()
![]()
Копринена риза Dsquared за 120 леваТова с 80% намаление ли? От твоя приятел с готиния онлайн шоп?
![]()
...
Къде е логото?
къде е
къдееееееееееее