- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Варианти за стигане до Копитото
Мои приятели ще идват във София след месец някъде, обещала съм им да ги заведа до копитото, което е доста тъпо от моя страна, след като нито имам кола, да не говорим че ми трябва бус..., нито знам как да стигна до там с транспорт. Знам че няма транспорт точно до горе, но съм чела...за.. маршрутка до златните мостове и не знам си какво..
Предложете някакви варианти, или пътеки, въпреки че ще е яко зор пеша до горе.. Или ако е с такси, колко километра са от околовръстното след отклонението за копитото?
Много ще се радвам да помогнете :/
![]()
Само с кола. С такси ще ти свалят пет кожи от гърба. Не си заслужава.
С маршрутка до златните мостове и после бичиш на горе пеша, но пак си е е.ано. Да не говорим, че няма смисъл да се качваш на копитото, ако не е вечер. А вечер маршрутки няма.
Прав е колегата, няма вариант освен с частен автомобил.
Ако тръгнете с такси, не знам в какво се измерва 'ще ви смъкнат кожата', но май ше ви трябват поне 2.. а на тая цена ще ти уредя бус. НОооо ще си е цифра.
hit me, току виж съм си събрала дотогава ;P
Не съм от София, приятелите ми тук не са ми чак толкова близки за да ги моля за такова нещо. А и ние ще сме бая народ -6-7 минимум.
Как да е, не беше тва въпроса..
Пеша 10км нагоре и после надолу по нощите на студа викаш, а?Първоначално написано от visok
Успех!
Шоу ще е, к'во. Току виж и нЕкой рейсър ги "вземе" цялата компания на дрифт, ще им е още по-забавна разходката
![]()
Велосипед![]()
![]()
Абе в България не се ли дават коли под наем?![]()