- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моногамия - интересен факт
http://www.exooo.com/viewtopic.php?t...6fce295d5f95af
Като голям любител на природата смятам че трябва да се учим от нея
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Ако се считаш за животно и пропуснеш няколкото хилядолетия еволюция.
Плюс това статията обяснява сексуалната полигамия като средство за продължаване рода и осигуряване на потомство. Щом си толкова голям природолюбител и привърженик на полигамията вероятно нямаш нищо против да издържаш десетина жени, всяка с по две три твои или чужди отрочета?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абе на края е най-интересно, явно че не си стигнал до там. В часност - мъжките птици дето правели едно гнездо за любимата си пък другите гарги само пецал. Аз не намирам нищо лошо в това дори при хората. Ние си мислим че като съм с 1 човек - айде отиде ми животеца с него. Проявете малко разбиране към половинката си, която ви изневерява.
До края го прочетох, спокойно.
Ти би ли си затворил очите ако, като в примера ти с птичките, ти направиш гнездо за любимата, а някой "я пеца"?
Ши сме квит и няма да ме интересува. сеага сериозно : не ми е било на главата така че не мога да ти отговоря
Точно защото не ти е било на главата (искрено ти желая да не ти се случва) е малко наивно да подкрепяш изневерите. Нека не забравяме, че в една връзка има двама и поне за момент се поставим на мястото на другия, излъгания.
Ох, как ме радват некви загорелничета, които нямат представа какво е малко повечко морална висота и се кефят като цигани на вафла, гледайки такива статии и етц.
Ама си '92, нек'си нормално е да се кефиш на тия неща, 'се едно си открил топлата вода.
Иначе да, сухите статистики са си верни, малко са щастливите семейства, където хората да си нямат нещо "встрани". За съжаление.
Но мисля, че човек трябва да се стреми към някакво съвършенство и да си намери подходящ човек. Аз много искам да живея в друга реалност, с готино, красиво семейство, а не да си изневеряваме, мъжът ми да разправя вицове за мен на приятелите си, а аз да съм недоволната домакиня, дето и тя се чуди как да нареди мъжа си и някви такива.
Жалка работа![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ше ми стане тъпо ако допрочета поста тиПървоначално написано от jghgh
. И с какво , бате, си по-добър от мен? Кое те кара да си мислиш така?