- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Успокоение.. :).
Здравейте.
Няма значение на колко години съм и откъде.. предпочитам да избегна критиките. Та да минем на темата, на 13.03 правихме секс с приятелката ми и имахме 3 презерватива позлвахме 2-та свърших си нормално.. С 3-тия правихме по-продължителен секс и забавихме темпото и при проникването усетих, че се скъсва или спуква презерватива извадих го, но нали пак става въпрос за предеякулационната течност. Тя ми каза ден след това т.е снощи, че е намерила малко парченце от презерватива в нея.. Прочетох всички теми, които намерих във търсачката, но все пак знаете как е. Видях мнения от сорта 5 дена преди и пет дена след възможността била малка за малко инфо доиде и на 1ви или на 2ри и свърши на 8ми овулацията се пада на 14ти а ние го правихме на 13-ти, но и чух, че имало дни някаде около 1-2 дена преди овулацията по-голям процент ... не знам моля за няколко компетентни мнения а и все пак пиша за първи път тук.
Благодаря.
Здравей! Темата ти е приятно оформена и ще ти дам конкретен отговор. Шанс винаги има (за най-големите каръци), но е минимален. Ако не си свършил вътре, мисля че, няма от какво да се притесняваш.
Благодаря ти за коректния отговор.
Peace!
И аз мисля, че едва ли има нещо, освен ако не сте големи каръци.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Шансът наистина е много малък и мисля, че ще ви се размине.
Welcome to the Jungle...
Да, но все пак се притеснявам, защото в тоя форум хора всякакви прочетох всички теми и видях различни мнения.. Но все пак ако е от значение преди това свърших 2 пъти..
Не разбирам защо ми е да лъжа.. ?!
Правихме го със и усетих как се скъска извадих го и на др. ден тя ми каза, че е намерила парченце, защото може би от овулацията и от някакви други причини то е излезнало... няма за какво да лъжа.
Колко презерватива съм скъсал, не знам, обаче знам, че няма как да остане " парченце " освен, ако няма вградени клещи или някакъв вид захващащ механизъм във вагината на приятелката ти. Успя ли да си го представиш ? Това да не е хартия, че да остават парченца ?
Било останало парченце......![]()
Добре.. още на момента си помислих, че е възможно..
То не се скъса точно ми направо се пръсна, защото последното при проникване се извади и неможа да проникне и аз бях малко по-груб и затова си мисля, че е възможно да се получи така.
1. 5 дена преди и 5 дена след - зависи от менструалния цикъл.. Бих казала 2-3 дена преди и след, но ако става въпрос за по-кратък МЦ не разчитайте много на това.Първоначално написано от Faithlesss
2. Ако овулацията например е утре, а правиш секс днес и попадне семенна течност, има също голяма вероятност, защото сперматозоидите оцеляват около 1-2 дена.
Иначе, дано няма нищо.![]()
Нейният МЦ е 28-30 .. дойде и на 1-2 и свърши на 8ми.. а половият акт беше на 13.03 ..
Надявам се всичко да е наред !![]()
Първоначално написано от Faithlesss
Така, МЦ от 28-30 дена, овулация д/г на 14-тия ден. Дошло и е на 1ви, а половия акт е бил на 13-ти, тоест на 13тия ден.. Наясно ли си с МЦ? Това е периода от първия ден на менструацията до първия ден на следващата. Но дано да няма нищо.
Да.. тя ми е казвала, че и е около 28-30 дни..
Вярно ли е това за 5 дена преди и пет дена след края на менструацията?!
Зависи от МЦ.. НЕ се доверявай на това! Защото при вас опасност има (ако е попаднало нещо вътре), а половия акт е точно на петия ден след края на менструацията. Искрено се надявам всичко да е окей, пиши после да видим какво е станало.Първоначално написано от Faithlesss
![]()
Добре как си го представяте това не мога да си обесня. Презерватив не се пука като автомобилна гума да се разфърчи насякаде(заради налягането). Ако го надуеш като балон може и да се пръсне на няколко парчета. При положение, че налягането е много малко може само да се скъса и събере, а не да се разкъса.Първоначално написано от krem4et0
Айде стига глупости вече.
Незнам какво сте правили , че презерватива да се скъса. Или е бил фалшив или за бракDUREX му е мама*а(поне така казват)
Не знам, като ми казахте, че не е възможно се замислих, но снощи се рових някакви сайтове и там видях други теми, в които се споменава същото.. Притеснявам се...
От значение ли е, това че преди това съм свършил 2 пъти, това че преди да се скъса го правихме по-дълго време и тази предеякулационна течност не знам, беше станало бяла!? Като пяна ...Правихме го точно 5 дена след края на менструацията, който беше на 08.03 а акта беше на 13.03....
за да се изчисли овулацията се брои първият,а не последния ден от менструацията
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
На първи март е дошъл и на 13-ти е бил рисковия акт? Не е много безопасно, да ти кажа. Ако този месец МЦ й ще е 28 дни, то тя на 14-ти е била в овулация.Първоначално написано от Faithlesss
Ти изми ли се след втория акт? Изпишка ли се?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!