.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Успокоение.. :).

Здравейте.
    Няма значение на колко години съм и откъде.. предпочитам да избегна критиките. Та да минем на темата, на 13.03 правихме секс с приятелката ми и имахме 3 презерватива позлвахме 2-та свърших си нормално.. С 3-тия правихме по-продължителен секс и забавихме темпото и при проникването усетих, че се скъсва или спуква презерватива извадих го, но нали пак става въпрос за предеякулационната течност. Тя ми каза ден след това т.е снощи, че е намерила малко парченце от презерватива в нея.. Прочетох всички теми, които намерих във търсачката, но все пак знаете как е. Видях мнения от сорта 5 дена преди и пет дена след възможността била малка за малко инфо доиде и на 1ви или на 2ри и свърши на 8ми овулацията се пада на 14ти а ние го правихме на 13-ти, но и чух, че имало дни някаде около 1-2 дена преди овулацията по-голям процент ... не знам моля за няколко компетентни мнения а и все пак пиша за първи път тук.
    Благодаря .

Здравей! Темата ти е приятно оформена и ще ти дам конкретен отговор. Шанс винаги има (за най-големите каръци), но е минимален. Ако не си свършил вътре, мисля че, няма от какво да се притесняваш.

Благодаря ти за коректния отговор .
    Peace!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз мисля, че едва ли има нещо, освен ако не сте големи каръци.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Шансът наистина е много малък и мисля, че ще ви се размине.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на xinfamous
    Бъди спокоен!
    Can It All Be So Simple ?

Да, но все пак се притеснявам, защото в тоя форум хора всякакви прочетох всички теми и видях различни мнения.. Но все пак ако е от значение преди това свърших 2 пъти..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Успокоение.. :).

Цитирай Първоначално написано от Faithlesss
    Тя ми каза ден след това т.е снощи, че е намерила малко парченце от презерватива в нея..
    Я ми кажи сега дали ти изобщо си късал презерватива или ни лъжеш и просто сте го правили без?
    Ще предположа даже, че към момента още не си късал презерватив.
    - Всички авто-части на едно място!

Не разбирам защо ми е да лъжа.. ?!
    Правихме го със и усетих как се скъска извадих го и на др. ден тя ми каза, че е намерила парченце, защото може би от овулацията и от някакви други причини то е излезнало... няма за какво да лъжа.

Колко презерватива съм скъсал, не знам, обаче знам, че няма как да остане " парченце " освен, ако няма вградени клещи или някакъв вид захващащ механизъм във вагината на приятелката ти. Успя ли да си го представиш ? Това да не е хартия, че да остават парченца ?
    Било останало парченце......

Добре.. още на момента си помислих, че е възможно..
    То не се скъса точно ми направо се пръсна, защото последното при проникване се извади и неможа да проникне и аз бях малко по-груб и затова си мисля, че е възможно да се получи така .

Видях мнения от сорта 5 дена преди и пет дена след възможността била малка за малко инфо доиде и на 1ви или на 2ри и свърши на 8ми овулацията се пада на 14ти а ние го правихме на 13-ти, но и чух, че имало дни някаде около 1-2 дена преди овулацията по-голям процент ... .
    1. 5 дена преди и 5 дена след - зависи от менструалния цикъл.. Бих казала 2-3 дена преди и след, но ако става въпрос за по-кратък МЦ не разчитайте много на това.

2. Ако овулацията например е утре, а правиш секс днес и попадне семенна течност, има също голяма вероятност, защото сперматозоидите оцеляват около 1-2 дена.

Иначе, дано няма нищо.

Нейният МЦ е 28-30 .. дойде и на 1-2 и свърши на 8ми.. а половият акт беше на 13.03 ..
    Надявам се всичко да е наред !

Нейният МЦ е 28-30 .. дойде и на 1-2 и свърши на 8ми.. а половият акт беше на 13.03 ..

Така, МЦ от 28-30 дена, овулация д/г на 14-тия ден. Дошло и е на 1ви, а половия акт е бил на 13-ти, тоест на 13тия ден.. Наясно ли си с МЦ? Това е периода от първия ден на менструацията до първия ден на следващата. Но дано да няма нищо.

Да.. тя ми е казвала, че и е около 28-30 дни..
    Вярно ли е това за 5 дена преди и пет дена след края на менструацията?!

Да.. тя ми е казвала, че и е около 28-30 дни..
    Вярно ли е това за 5 дена преди и пет дена след края на менструацията?!
    Зависи от МЦ.. НЕ се доверявай на това! Защото при вас опасност има (ако е попаднало нещо вътре), а половия акт е точно на петия ден след края на менструацията. Искрено се надявам всичко да е окей, пиши после да видим какво е станало.

Град
    Пловдив
    Добре.. още на момента си помислих, че е възможно..
    То не се скъса точно ми направо се пръсна, защото последното при проникване се извади и неможа да проникне и аз бях малко по-груб и затова си мисля, че е възможно да се получи така .
    Това няма как да стане просто го разбери, признай си че сте го правили без просто.
    Както виждам не съм даже само аз на мнение че презерватив по този начин не се къса, спри да си измисляш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По-скоро се тревожа за това, че е останало част от презерватива в нея. Възможно ли е да има и друга, защото това е опасно. Иначе вече не може нищо да направиш, освен да стискаш палци.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По-скоро се тревожа за това, че е останало част от презерватива в нея. Възможно ли е да има и друга, защото това е опасно. Иначе вече не може нищо да направиш, освен да стискаш палци.
    Добре как си го представяте това не мога да си обесня. Презерватив не се пука като автомобилна гума да се разфърчи насякаде(заради налягането). Ако го надуеш като балон може и да се пръсне на няколко парчета. При положение, че налягането е много малко може само да се скъса и събере, а не да се разкъса.
    Айде стига глупости вече.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не ми се е случвало, само съм чела и не споря по въпроса. Но щом има 1 парче в нея вероятно може и да има и друго.

Град
    Варна
    Незнам какво сте правили , че презерватива да се скъса. Или е бил фалшив или за брак DUREX му е мама*а(поне така казват)

Не знам, като ми казахте, че не е възможно се замислих, но снощи се рових някакви сайтове и там видях други теми, в които се споменава същото.. Притеснявам се...
    От значение ли е, това че преди това съм свършил 2 пъти, това че преди да се скъса го правихме по-дълго време и тази предеякулационна течност не знам, беше станало бяла!? Като пяна ... Правихме го точно 5 дена след края на менструацията, който беше на 08.03 а акта беше на 13.03....

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    за да се изчисли овулацията се брои първият,а не последния ден от менструацията
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    montana

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Тя ми каза ден след това т.е снощи, че е намерила малко парченце от презерватива в нея..
    Я ми кажи сега дали ти изобщо си късал презерватива или ни лъжеш и просто сте го правили без?
    Ще предположа даже, че към момента още не си късал презерватив.
    и мойта ми е казвала че е намирала парченце когато се е късал.. а и не виждам момчето закакво да лъже предположенията са ти грешни

По темата - малко вероятно е да стане белята

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На първи март е дошъл и на 13-ти е бил рисковия акт? Не е много безопасно, да ти кажа. Ако този месец МЦ й ще е 28 дни, то тя на 14-ти е била в овулация.
    Ти изми ли се след втория акт? Изпишка ли се?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си