- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Успокоение.. :).
Щом на повечето ви се късат презарвативите слагайте по 2-3 наведнъж или четете на кутията от какво е направен.
Здравейте отново... пиша само да ви кажа, че слава богу и дойде точно на време .. Благодаря на всички за обърнатото внимание и за съветите и мненията!
E, баси, майна... Това твоето си е живо безочие! Лъжеш сума ти хора за нещо тооолкова абсурдно. Никой тук не прави секс, нееее!! И никой не е виждал гума!Първоначално написано от Faithlesss
Намерила била парченце![]()
Честно, не мога да реша дали трябва да се разхиля истерично или да се разплача истерично.
^По-спокойно с констатациите. Не само, че е възможно, но и се случва http://www.zachatie.org/index.php?op...&topic=41892.0
и на мен ми се е случвало. не виждам какво толкова странно ви се вижда. когато се откъсне цяло парче от презерватива, то или остава залепнало за пениса, или, ако влагалището е достатъчно овлажнено, се лепва там при триенето. после, благодарение на естествените почистващи свойства на влагалището, се изхвърля (може дори след ден - два).
има доста по-абсурдни теми в този форум, честно казано.
както и да е, радвам се, че на приятелката ти й е дошло.
Too much energy, too little time...
PinkPan7her не знам на кого си насъбрала толкова.. вземи отиди да поспортуваш малко или да разпуснеш!
Чакай малко к'во ми се вппрягав тука.. това че правиш секс и го заявяваш знаеш ли колко ме интересува.. сега като ти затвориха ****та защо не пишеш, като не знаеш и не си достатъчно комнетентна, за да дадеш мнение моля те не го прави повече.
Peace!![]()
Това, че 3-ма човека в света твърдят, че им се е случвало, не може да ми затвори устата, драги. Над 90% от хората във форума пишат тОпирам, това не значи, че е вярно. В Уикипедия пише, че неприязън е от мъжки род, това прави ли го вярно? Това, че маса заблудени вярват в нещо, не го прави автоматично истина.
Впрочем, аз съм супер отпусната тези дни, така че за моето душевно състояние не се тревожи.
А ти като си пуснал тема, ще четеш коментарите и ще си траеш. Това е. Винаги е било така. Ако не те устройва - бутончето с хикса горе.![]()
няма проблем
sleda ot lubovta
Не мисля, че е бременна. Ти нали не си свършил в нея? Ако не си - толкова мисля, че можете да бъдете спокойни. Важното е, че сте се усетили, че презерватива се е скъсал и не сте продължили![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Дойде и преди седмица аз по горе съм писал.. Мерси все пак.
PinkPanther.. как може да твърдиш, това че не е възможно, като дори не си сигурна сама в себе си 2ма човека са го написали.. и ти хайде и аз ако не се напрая на важна няма да съм.. чакай малко успокой се, няква комплексарка си тука и ми избиваш комплекси в тоя форум яко ама .. прав ти път!
Ключ!
double bagger ??Първоначално написано от Faithlesss
![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен ми се беше случило същото нещо преди време, с бившия ми приятел. Той се панира адски много и ме накара да пия едно хапченце - Ескапел. Няма да ти кажа кви болки изпитвах заради това хапче и как ми се обърка цикъла.
Та искам да ти кажа, че сега с моя приятел не използваме кондоми и няма никакви проблеми. Това с предсеменната течност е много малко вероятно да стане ! Може би 1 на 10000....
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
И занапред пишкане, миене и презерватив.Първоначално написано от Faithlesss
Да ти е мирна главата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!