.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: помощ

помощ

хора искам савет имам малък проблем с едно момче много искахме да бъДем заедно Но постоянно имаше кои Да нИ скАраА и накрая всичко Се провали А Аз се влюбих в НЕго но отново му пълнят главатА с глупости За мЕН и Сега вярва нА другитЕ повече от колкото НА МЕН ! ДАйте ми савет кАкво ДА правя плс искам Да сам с нЕго НЕ мога да го Забравя как отново Да Спечеля доверието му и ДА му Се харЕсам плс помогнЕтЕ!
    Не СъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА,нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш!ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа!ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ,НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти...И нА НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ !

Хей.. Защо не пробваш да поговориш с него.. да му обясниш, че ти си момичето, което той си е харесал.. а не тази която те описват другите... да му кажеш, че той е много ценен за теб, и че не искаш да го губиш, заради хорските лъжливи приказки по твой адрес.. да му кажеш, че до толкова ти пука за него, че си забравила за себе си.. просто бъди искренна.. както са казали поколенията преди нас.. КОГАТО СЕ КОЛЕБАЕШ - ПОДКРЕПИСЕ С ИСТИНА..

dA No E tolkovA zaslepen che .........kakvoto i Da mu govorq az Ne iska Da mi povqrvaa vqrva Samo nA tupi iZmislici i kogato mu kAJa kolko Znachii Za Men si misli che go luja i CHe mu SE priSmivAm Zad garba
    Не СъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА,нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш!ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа!ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ,НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти...И нА НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ !

Голям фен Аватара на xinfamous
    ПоРаСнИ оШшТее дФе-ТрИиИ ГоДинКиИи и ТоГафФъъ шТе мМу МиСссСлимм ~ ..[!]
    Can It All Be So Simple ?

Град
    София
    Първо се научи да пишеш правилно.
    Второ не обръщай внимание на приказките на другите,a вземи му обясни как стоят нещата.Той,ако държи на теб,на теб ще вярва,a не на другите.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Dying
    Хей.. Защо не пробваш да поговориш с него.. да му обясниш, че ти си момичето, което той си е харесал.. а не тази която те описват другите... да му кажеш, че той е много ценен за теб, и че не искаш да го губиш, заради хорските лъжливи приказки по твой адрес.. да му кажеш, че до толкова ти пука за него, че си забравила за себе си.. просто бъди искренна.. както са казали поколенията преди нас.. КОГАТО СЕ КОЛЕБАЕШ - ПОДКРЕПИСЕ С ИСТИНА..
    И за Гергьовден, стоиш гола пред блока му, с панделка на врата и се надяваш да те употреби 1-2 пъти поне...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    МаЛкЪ сИ оШтИ зА ЛюБоФ....

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от baby949
    dA No E tolkovA zaslepen che .........kakvoto i Da mu govorq az Ne iska Da mi povqrvaa vqrva Samo nA tupi iZmislici i kogato mu kAJa kolko Znachii Za Men si misli che go luja i CHe mu SE priSmivAm Zad garba
    Виж.. Мога да ти кажа, че напълно те разбирам, по простата причина, че съвсем скоро бях в така ситуация.. Сигурна съм, че той дори не иска да те изслуша.. но повярвай, ако не пробваш още хиляди пъти поне да му кажеш истината, ще си остане с грешните убеждения, че другите са прави.. което означава сигурен край м/у вас... :X:X

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    МаЛкЪ сИ оШтИ зА ЛюБоФ....

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Супер фен
    Град
    Мбабане
    BROS BEFORE HOES

WORD !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Първо се научи да пишеш правилно.
    Второ не обръщай внимание на приказките на другите,a вземи му обясни как стоят нещата.Той,ако държи на теб,на теб ще вярва,a не на другите.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    ПоРаСнИ оШшТее дФе-ТрИиИ ГоДинКиИи и ТоГафФъъ шТе мМу МиСссСлимм ~ ..[!]

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    По - добре го забрави и си намери друг.Щом той вярва на другите, няма какво повече да ти кажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си