- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетоо...
Аз съм от Пловдив.. но незнайно защо се влюбих в момче от Асеновградд.. и той ме обичаше ..Но един ден ми каза : Ти ме излъга .. и повече нито писа нито нищо.. почнах да го питам защо е решил така.. отговор не получих.. след това си пишехме но се държахме супер студено..
Вчера си чатихме, но милата ми майка ме изшшътка от компа.. и полудявам .. щото той хем си има приятелка.. ЗОООМБи..
Хем само сърца праща.. само 1 път сме излизали .. и той винаги е "ПИЧ"..
Или поне си мисли че като е гадняр много ще го харесамм.. и не знам кво да го правя.. мисля довечера да му кажа как се чуствам .. или да го оставя той първо ?
![]()
![]()
Мерси на всички които ще дадат съветчии.. и приятен денн хораа !!![]()
![]()
ко да ти кажа майна.....
Обичал те - глупости! На 11 ли си, че разсъждаваш така?
Излизали сте само веднъж - за каква любов говориш?
Праща ти сърчица по скайп - УРА! Щастие неземно! Натиснал три бутона от клавиатурата и ти вече си с подкосени крака. Стегнете се бе, хора.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
О скайп Любов,виждали сте се веднъж и те обичалАбе момчето си има приятелка спри да се занимаваш и да си въобразяваш глупости.
Да бе верно , вече на всички ли ви харесва повече да не се виждате с един човек , само да си пишете някви глупости по скайп и мили неща преди лягане , отколкото да се виждате реално , да сте заедно да се прегръщате и прочие. Доста тъпо е да си пишете с някой четири пъти , той ви казва мили неща от сорта (ебаси сладката си и др.) и вие сте вече влюбени в някой , който дори може да не е този , за който се представя... започнете да живеете в реалния свят.!