- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еееех... не е лесно
дел
Преди се държах така, когато харесвах едно момче. Опитай се да бъдете приятели
.
ами според мен има нещозащо не се сближиш с нея и да видиш как ще се развият нещата
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Хаха определено те харесва и аз се държах така като харесвах един от моя клас..По почти същия начин..Ама внимавай щом вече е почнала да се занимава и с други момчета може и да я губиш защото съвсем скоро може да започне да харесва др и да те заебе.
дел
А на колко си??
Започни да си говорите, дори ако е нужно започнете и да си чатите (ебати клишето.. ама.. ) Разсмивай я, намирай теми, които да ви свързват, навъртай се повече около нея... намери начин да се сближите...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
дел
Понякога ако ли не почти винаги Интернета не е най-доброто място да разбереш какво чувства някой към теб.
Оф, ща напердаша ;д
Няма да си оставаш с гледането.... Личи си, че те харесва, ти също я харесваш... за кво изпускаш възможноста ? Покани я някъде след даскало, или я изпрати...
Ех, че сте... с гледането ще си оставал нашия ;ддд
Действай там, не се вайкай !
дел
Е най-вероятно те харесва, вземи се стегни и отиди да говориш с нея, че и един приятел е така и накрая сам ще го закарам до момичето , щот почна да ме побърква![]()
Докато те интересува какво мислят останалите нищо няма да се получи.. и въпреки, че за мен това да тръгнеш с някого от класа си е възможно най-голямата простотия, която може да направи човек, ще ти кажа да опиташ да се сприятелиш с нея.. а колкото до това, че те бие може да е признак, че търси закачка с теб![]()
дел
Хем я харесваш, хем те е страх и се ръководиш от мнението на съучениците, реши първо какво искаш.
Или започваш да си говориш с нея, опитваш да намериш скайп и след това например я каниш да излезете накъде на разходка ( например).
Или си оставаш с притесненията и след време се чудиш- защо ли не опитах да направя нещо?
А най- неприемливото е да се съобразяваш с нечии клишета- този бил грозен, онзи тъп, щом за теб е най- красивата, има ли значение какво мисли Гошо за нея? Нали ти ще общуваш с нея?!!
Престраши се, не мисля, че би загубил нещо, дори и да не се получи....
Не е болка за умиране.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?