- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов,ревност,ниско самочуствие ?
Това и аз съм го преживявала. И на мен ми е било много криво като съм излизала с непозната и нова компания и съм се чудела кво да кажа или кво ще си помислят и т.н. Н о с течение на времето се отпуснах и просто спря да ми пука. Най-важното е да бъдеш себе си - не е нужна да се правиш на шут пред тях, за да те харесат. Дръж си се съвсем нормално както се държиш с твоите си приятели. Недей умува толкова какво ще кажат, какво ще си помислят и т.н. Като за начало можеш примерно да ги попиташ откъде се познават с твоя приятел, къде излизат най-често и такива работиСпоко, първия път е най-гаден - после виждаш, че няма нищо страшно и че не ядат хора и спира да ти пука тотално
Просто недей да се притесняваш и се опитай да бъдеш малко по-разговорлива и контактна, защото аз съм била в положението, в което съм стояла свита и съм мълчала, но съм била и в другото, в което някой друг го прави и наистина тогава вече може да изкоментират. Макар че то си зависи от хората - ако са някви печени и готини сами ще те предразположат към разговори
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!