.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Град
    София

Проблем ;хх

Така значи .... до преди една седмица имах една много добра фр от класа , на която споделях всичко и обаче понеже другите момичета от класа си внушиха някакви глупости за едно момче (няма да обяснявам подробно) и тя се подведе по тях и ме предаде . Много й се разсърдих и не й говорих , вече не седим една до друга и т.н .. Но тя си има гадже и наговаря и него с/у мен ... а преди с това момче много се закачахме и тя (разбрах наскоро от една др фр) явно се е дразнила от това .. и мисля,че сега нарочно ме предаде , за да може да отблъсне момчето от мен , както и останалите от класа . Примерно днеска решиха да ходят на кино , но мен не ме викнаха ... и т.н ... аз принципно се сдобрих с другите момичета , тъй като те ми се извиниха , а само с "бффто " ми сме скарани , но и това ми е достатъчно , за да наговаря гаджето си с/у мен и да тъпея в даскало ;ххх .. по скайп ии когато "бффто " я няма на дск , принципно си говорим с момчетата , закачаме се , и всичко е както преди .. те не вярват ,че това , което тя казва е истина , и са на моя страна , но не знам защо , когато тя е на дск , всички някакси с нея си говорят (и на мен ми обръщат внимание , но вече не толкова) .. а 'бффто ми " си мисли ,че по този начин се дразня и сякаш иска да ми го върне на мен , за това че гаджето й се закачаше .. аз наистина се дразня , но не го показвам .. и не знам .. някво гадно ми е ... исках просто да споделя ... и не знам ... кажете ми какво да направя !??
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ъъъъ да, явно че харесваш гаджето на БФФ-то си, и тя го знае.

Ако не беше така въобще нямаше да му споменава нещо за теб, още по-малко пък да го настройва както си знае.

Относно класа - подмазваческа история.

Какво като с нея се занимават с повече, ти какво, жадна са внимание ли си?

Покажи им, че не ти пука.

Град
    София
    Преди го харесвах , но вече не , а тя продължава да си мисли,че го харесвам ,което всъщност вече наистина не е така . Той винаги е започвал да ме закача , да ме прегръща и такива глупости - но аз го приемам като за приятел - а за него не знам .
    И как да им покажа,че не ми пука . Аз го правя ,но те [по-скоро тя] продължава да си мисли,че ми пука , което всъщност главно ме изнервя
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на Chacho
    Отношението на другите към теб е повече до характера ти, отколкото до чужди приказки. Като кажете "настройва" останалите и всеки път гледам с неразбиращ поглед. Може да говорят за теб каквото си искат, но ако ти не си такава, то ще си проличи. Просто не участвай в интригите, не се вълнувай от слухове и разговори зад гърба ти, мисли позитивно и не се вкарвай във филми за глупости. Плюс това, ако си готин човек, освен от завист, не виждам защо биха злословили по твой адрес.

Да си откровен е хубаво качество, така че може да й кажеш дали харесваш/ не харесваш това момче и какво мислиш за приятелството ви.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    ^ Прав си . Но вече милиони пъти съм й казвала ,че не го харесвам .. не знам какво иска тя от мен ..
    И другото , което е - тя не веднъж ме е предавала , но вече стигна края и не мисля ,че ще е много добре да се сдобриме .. въпреки че бих направила много , за да си върна пак вниманието , но просто ... не знам дали пак бих искала да бъда приятелка с нея .. но пък сега сме последна година заедно и някакси не искам да се разделим със грешни впечатления и да сме скарани с класа ... ;х

Град
    София
    Още някой няма ли да даде мнение ??

Мега фен
    окей

Отношението на другите към теб е повече до характера ти, отколкото до чужди приказки. Като кажете "настройва" останалите и всеки път гледам с неразбиращ поглед. Може да говорят за теб каквото си искат, но ако ти не си такава, то ще си проличи.

Като цяло жените сте много интригантки ,да ви се не види. Какво искаш - да сте приятели или не ?
    Ако смяташ ,че приятелството ти с това момиче си заслужава - отивай на даскало и се дръж с нея сякаш нищо не се е случило. Ама това не означава да й се 'правиш' (мн як израз .... хах ) ,а да се държиш добре и приятелски с нея.
    Пък ако не искаш - игнорираш я и излизаш с някой друг.

Много е проста ситуацията и си се вкарала в някакви тотални филми за нищо.
    Плюс това ,както chacho каза ,ако си свестен човек няма как да настроят някого 'срещу теб'. Това ми е мнението на мен за ситуацията

А от друга страна - ако искаш ние да преценим вместо теб дали трябва да продължаваш да дружиш с въпросното момиче - това едва ли е в компетенцията на някого от форума

Мега фен Аватара на Mi6inka
    След 3-4 години, когато си спомняш за това ще ти е смешно

Не си слагай случката прекалено насериозно...само ще се тровиш така, всъщност е абсолютна глупост, заради която не си струва да се трошат нерви и притеснения

Град
    София
    Вече всичко се пооправи г/д ... не сме се сдобрили , но подхвърляме тук таме някоя приказка с "бффто " ... но пък повечето неща са си както преди

Ако ти беше ' бфф ' нямаше да постъпи така..
    При това да настройва другите с/у теб..
    Супер глупавото е, по - добре поговори с нея..
    И й кажи да спре да се държи така, не знам как търпиш..
    Да настройва другите с/у теб и ти да стоиш и да гледаш ?!
    Поговорете и й обясни това, което каза и на нас..
    Дано те разбере и се оправите..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си