Така значи .... до преди една седмица имах една много добра фр от класа , на която споделях всичко и обаче понеже другите момичета от класа си внушиха някакви глупости за едно момче (няма да обяснявам подробно) и тя се подведе по тях и ме предаде . Много й се разсърдих и не й говорих , вече не седим една до друга и т.н .. Но тя си има гадже и наговаря и него с/у мен ... а преди с това момче много се закачахме и тя (разбрах наскоро от една др фр) явно се е дразнила от това .. и мисля,че сега нарочно ме предаде , за да може да отблъсне момчето от мен , както и останалите от класа . Примерно днеска решиха да ходят на кино , но мен не ме викнаха ... и т.н ... аз принципно се сдобрих с другите момичета , тъй като те ми се извиниха , а само с "бффто " ми сме скарани , но и това ми е достатъчно , за да наговаря гаджето си с/у мен и да тъпея в даскало ;ххх .. по скайп ии когато "бффто " я няма на дск , принципно си говорим с момчетата , закачаме се , и всичко е както преди .. те не вярват ,че това , което тя казва е истина , и са на моя страна , но не знам защо , когато тя е на дск , всички някакси с нея си говорят (и на мен ми обръщат внимание , но вече не толкова) .. а 'бффто ми " си мисли ,че по този начин се дразня и сякаш иска да ми го върне на мен , за това че гаджето й се закачаше .. аз наистина се дразня , но не го показвам .. и не знам .. някво гадно ми е ... исках просто да споделя ... и не знам ... кажете ми какво да направя !??