.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Не знае как да си го поиска..

Проблема ми е, че от доста време се зарибявам с едно момче..вижда се, че има привличане и общо взето всичко е на шест.Обаче ей тука ми идва проблема, който е че вече от 2 години правя секс, но така и не разбрах как трябва да си го поискам ,мамка му стара! Не искам да изглеждам лесна, защото не съм ,но искам да му намекна по такъв начин, че искам само и единствено секс от него, без обвързване без нищо, но без очевидини амеци от сорта нааа.."Иди в тях по бельо и немаш проблеми" Искам намека да е лекичък едва доловим, ама все пак и да го разбере, че тогава вече става конфузно ако той си мии за едно а аз за друго !

Защо трябва да му намекваш какви са ти намеренията...сам ще разбере,че е секс без обвързване.На този етап действай.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

Re: Не знае как да си го поиска..

Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Проблема ми е, че от доста време се зарибявам с едно момче..вижда се, че има привличане и общо взето всичко е на шест.Обаче ей тука ми идва проблема, който е че вече от 2 години правя секс, но така и не разбрах как трябва да си го поискам ,мамка му стара! Не искам да изглеждам лесна, защото не съм ,но искам да му намекна по такъв начин, че искам само и единствено секс от него, без обвързване без нищо, но без очевидини амеци от сорта нааа.."Иди в тях по бельо и немаш проблеми" Искам намека да е лекичък едва доловим, ама все пак и да го разбере, че тогава вече става конфузно ако той си мии за едно а аз за друго !

както ти казаха..действай
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Казваш му " САКАМ ДА ТЕ ЯРИМ"
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Не, че нещо, ама ако си по-симпатична, има вероятност момчето да "хлътне". Толкова ли имаш проблем в общуването, за да седнете и да му кажеш какво искаш? Или си на 15 и тия теми са ти сложни?

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Не искам да изглеждам лесна, защото не съм ,но искам да му намекна по такъв начин, че искам само и единствено секс от него,
    И кво му е смешното? Тя знае какво иска и това е само секс. Това не я прави лесна.
    И изобщо "лесна" е много смешно понятие. Ако на някого му се прави секс, прави. Това че не иска по презумпция цветя и рози не я прави лесна.

Не мисля, че мъжете разбират от каквито и да е намеци, между другото
    Някой път просто го погали по рамото, някакъв физически контакт, и като почнете да се целувате и мляскате, не спирай да го галиш, милваш и т.н., за да зацепи че това не е просто изблик на любов, ами намерение за продължение в по-сериозен размер.
    По някое време просто му кажи да не взима всичко това прекалено насериозно и си продължете вечерта.
    Според мен ще се получи. И след секса също още едно напомняне, че си в етап от живота си, в който искаш само секс, да не взима прекалено присърце нещата.

А пък кой знае, от това може да излезе хубава връзка, особено ако ти се влюбиш в него - нали знаеш че обикновено така става
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Ако излизаш с това момче..смисъл дискотечка от една компания сте или нещо подобно,подпийнете някъде да ви дойде адреналина намекни му,че искаш някъде да си допийнете.Покани го във вас ако имаш възможност,ако не в тях и от там вече той сам ще се досети.Съблазни го както ти си знаеш и работата ти е готова.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пускай му ръце, да се ориентира.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Това винаги ми е било голяма чуденка, но jghgh е права в случая.
    Малко натискане, после намек как не иска нищо сериозно... би следвало да стане. Трудно мога да се сетя за по-кофти ситуация от момиче, което не иска да се обвързва, и хлътнало момче.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Това винаги ми е било голяма чуденка, но jghgh е права в случая.
    Малко натискане, после намек как не иска нищо сериозно... би следвало да стане. Трудно мога да се сетя за по-кофти ситуация от момиче, което не иска да се обвързва, и хлътнало момче.
    Момиче, което е хлътнало по момче, което иска само секс?

мнеее...това не е по-кофти а просто класика в жанра всяко момиче е хлътвало в момче което иска само секс

към темата:и аз съм на такава вълна,голям купон е
    По принцип момчетата мноооого ценят подобни момичета,"чукни и бегай". Можеш просто да му кажеш в прав текст че искаш секс,без любови и филми и евентуално едно добро приятелче. И без това само с намеци ще се разминете някъде,не е сигурно.
    ~девойче съм~

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Абе спокойно,момче е..нема как да ти откаже.На назе дай ни само ръгание,бирица и неко мач за гледане!

Казваш в прав текст. Той ако има акъл в главата, няма да те сметне за лека и каквато и да било, а просто ще си правите кефа. Преживявала съм го. Той ми каза, че това, че съм искала само секс е било просто период и не е задължително да съм к*рва (и не не ми го каза, за да не спра да правя секс с него).

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз съм за това да му кажеш какво искаш и какво - не право в очите. При такива обстоятелства това е най-доброто решение.

anonymous708973
    Guest
    "Не искам връзка, а само секс"
    Неловно мълчание...

Никакъв финес няма тук

Град
    Свищов
    Е, не така грубо. Аз просто смятам, че картите трябва да са на масата. Да постави ясни правила още в самото начало може да не е тактично, но е най-редното нещо. Може би защото аз много мразя игрички и увъртания.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    "Не искам връзка, а само секс"
    Неловно мълчание...

Никакъв финес няма тук
    Хубавите неща не ста'ат с финес
    А и много хора НЕ разбират от намеци. За тях е много жестоко да си играеш с тях, дори да го правиш несъзнателно, ами е по-добре да си им казваш както си е.

Финес за отрязване няма, а това си е един вид отрязване, че не иска сериозна връзка.

И аз предпочитам да ме режат кратко и ясно без финес.

Е, не точно "Искам това, а не онова", но достатъчно конкретно.

Поздрави ^_-

Звънни му някой ден и кажи - Наще ги няма,ела за малко или искаш ли да дойдеш .. нещо от сорта например ... ии вече там си почващ нещата и след тва няма да го търсиш Не ставаш лесна,но ставаш лоша !
    Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !

Град
    Свищов
    Още повече, че мъжете пък съвсем не разбират от намеци.

Или пън бъди мъничко по-директна .. кажи му - Виж ся,в момента не мога да се обвържа сериозно,но ако искаш може да се виждаме по някой път ..
    Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !

Авторкееее, като не искаш да те мисли за лесна седи и чакай сам да се сети, к'во друго да ти кажа. На мойте село има една приказка "чукни самара, да се сети магарето"
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Не искам да изглеждам лесна, защото не съм --------> искам само и единствено секс от него, без обвързване без нищо
    wtf ?
    do you dream?

Голям фен Аватара на N1ksun
    К.рвиии

Град
    montana
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Абе спокойно,момче е..нема как да ти откаже.На назе дай ни само ръгание,бирица и неко мач за гледане!
    +1

Цитирай Първоначално написано от kn1ght
    Не искам да изглеждам лесна, защото не съм --------> искам само и единствено секс от него, без обвързване без нищо
    wtf ?

подкрепям. И аз не схванах какъв е тоя секс без обвързване от "трудна"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си