- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не знае как да си го поиска..
Проблема ми е, че от доста време се зарибявам с едно момче..вижда се, че има привличане и общо взето всичко е на шест.Обаче ей тука ми идва проблема, който е че вече от 2 години правя секс, но така и не разбрах как трябва да си го поискам ,мамка му стара!Не искам да изглеждам лесна, защото не съм ,но искам да му намекна по такъв начин, че искам само и единствено секс от него, без обвързване без нищо, но без очевидини амеци от сорта нааа.."Иди в тях по бельо и немаш проблеми"
Искам намека да е лекичък едва доловим, ама все пак и да го разбере, че тогава вече става конфузно ако той си мии за едно а аз за друго !
![]()
Защо трябва да му намекваш какви са ти намеренията...сам ще разбере,че е секс без обвързване.На този етап действай.
Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
![]()
както ти казаха..действай
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Казваш му " САКАМ ДА ТЕ ЯРИМ"![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
И кво му е смешното? Тя знае какво иска и това е само секс. Това не я прави лесна.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
И изобщо "лесна" е много смешно понятие. Ако на някого му се прави секс, прави. Това че не иска по презумпция цветя и рози не я прави лесна.
Не мисля, че мъжете разбират от каквито и да е намеци, между другото![]()
Някой път просто го погали по рамото, някакъв физически контакт, и като почнете да се целувате и мляскате, не спирай да го галиш, милваш и т.н., за да зацепи че това не е просто изблик на любов, ами намерение за продължение в по-сериозен размер.
По някое време просто му кажи да не взима всичко това прекалено насериозно и си продължете вечерта.
Според мен ще се получи. И след секса също още едно напомняне, че си в етап от живота си, в който искаш само секс, да не взима прекалено присърце нещата.
А пък кой знае, от това може да излезе хубава връзка, особено ако ти се влюбиш в него - нали знаеш че обикновено така става![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако излизаш с това момче..смисъл дискотечка от една компания сте или нещо подобно,подпийнете някъде да ви дойде адреналинанамекни му,че искаш някъде да си допийнете.Покани го във вас ако имаш възможност,ако не в тях и от там вече той сам ще се досети.Съблазни го както ти си знаеш и работата ти е готова.
Пускай му ръце, да се ориентира.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това винаги ми е било голяма чуденка, но jghgh е права в случая.
Малко натискане, после намек как не иска нищо сериозно... би следвало да стане. Трудно мога да се сетя за по-кофти ситуация от момиче, което не иска да се обвързва, и хлътнало момче.
Момиче, което е хлътнало по момче, което иска само секс?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
мнеее...това не е по-кофти а просто класика в жанравсяко момиче е хлътвало в момче което иска само секс
към темата:и аз съм на такава вълна,голям купон е
По принцип момчетата мноооого ценят подобни момичета,"чукни и бегай". Можеш просто да му кажеш в прав текст че искаш секс,без любови и филми и евентуално едно добро приятелче. И без това само с намеци ще се разминете някъде,не е сигурно.
~девойче съм~
Абе спокойно,момче е..нема как да ти откаже.На назе дай ни само ръгание,бирица и неко мач за гледане!
Казваш в прав текст. Той ако има акъл в главата, няма да те сметне за лека и каквато и да било, а просто ще си правите кефа. Преживявала съм го. Той ми каза, че това, че съм искала само секс е било просто период и не е задължително да съм к*рва (и не не ми го каза, за да не спра да правя секс с него).
"Не искам връзка, а само секс"
Неловно мълчание...
Никакъв финес няма тук![]()
Хубавите неща не ста'ат с финесПървоначално написано от PinkPan7her
А и много хора НЕ разбират от намеци. За тях е много жестоко да си играеш с тях, дори да го правиш несъзнателно, ами е по-добре да си им казваш както си е.
Финес за отрязване няма, а това си е един вид отрязване, че не иска сериозна връзка.
И аз предпочитам да ме режат кратко и ясно без финес.
Е, не точно "Искам това, а не онова", но достатъчно конкретно.
Поздрави ^_-
Звънни му някой ден и кажи - Наще ги няма,ела за малко или искаш ли да дойдеш .. нещо от сорта например ... ии вече там си почващ нещата и след тва няма да го търсишНе ставаш лесна,но ставаш лоша !
![]()
Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !
Или пън бъди мъничко по-директна .. кажи му - Виж ся,в момента не мога да се обвържа сериозно,но ако искаш може да се виждаме по някой път ..
Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !
Авторкееее, като не искаш да те мисли за лесна седи и чакай сам да се сети, к'во друго да ти кажа. На мойте село има една приказка "чукни самара, да се сети магарето"![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
wtf ?Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
do you dream?