.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    И аз нещо не схванах как може да не си лесна, а да искаш секс ей така- без обвързване без нио. Не искам да ме разбираш погрешно, не те познавам, но след като не се самоопределяш като курва, не се дръж като такава....
    точно, че си лесна ще си помисли момчето ама давай-ти като му кажеш че искаш секс той сам ще разбере, че си лесна....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от evilgirl888
    И аз нещо не схванах как може да не си лесна, а да искаш секс ей така- без обвързване без нио. Не искам да ме разбираш погрешно, не те познавам, но след като не се самоопределяш като к***а, не се дръж като такава....
    точно, че си лесна ще си помисли момчето ама давай-ти като му кажеш че искаш секс той сам ще разбере, че си лесна....
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>

anonymous708973
    Guest
    Хей, хей! Това, че иска да поддържа такъв вид взаимоотношения, не я прави курва, а момиче, което знае какво иска! Наясно ли сте въобще какво е курва?! Нито пък е лесна - не е тръгнала да върти свирки на всяка пишка, която види, нали?

Момичето е преценило, че няма нужда от връзка, но гледа на въпросното момче като на човек, който би могъл да я задоволи.

Кажи му го директно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си