.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!

Емии..здравейте. Аз съм на 14 (и половина) и .. наскоро се случи нещо много странно. В у-ще се появи един от моето основно у-ще, е, тогава не си падах по него, нооо... изведнъж започнах.. Разботата е там, че .. хъм.. той е с 1 година по-малък от мен Отначало, мисля, че си падаше по мен, ама беше точно когато аз не си падах по него. Сега се държи..хладно и дистанцирано, отбягва ме на практика и аз си нямам никаква представа какво да правя! Тук се намесва и друга, от неговия клас, красива, умна, забавна...и бууум той я харесва, каза го на един от класа де.. И така, тук се намесва момче, което харесвах преди .. абе от 1-ви до 6-ти клас. Май лекичко съм хлътнала и по него. Сега се намесва и най-добрата приятелка. Тя казва че мрази момчето, по което лееекичко съм хлътнала, но аз мисля, че тя го харесва! Тук .. (знам, вече ви писва, ама на мен какво ми е !? ) се намесва един съученик на първият споменат (от основното) , който може би харесвам, по-скоро е симпатичен, но работата е там, че най-добрата приятелка май също го харесва!!!!!! Съвети да пробвам да се самоубия??? Не засега, ок, да продължавам лииии??? Добре. Значи, тази моя приятелка, според мен, подозира за този от основното .. ама незнам/// И това е. УОУ страшна сапунка простоооо....ще се учудя ако някой даде съвет xDDDD
    мерси предварително.
    Елзет (нали знаете, че не се казвам като оня шоколад!?!?!? Хубаво!)

Супер фен Аватара на fen7asy
    (рофл) заплетен случай.. ама нищо аз съм си Хорацио Kане та така.. айде вземи ги събери всичките някъде и им кажи истината фейс 2 фейс.. апък си от страхливите има конферентни чатове..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Пубертета не прощава на никой
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на vagarious
    GossipGirl89 за жалост,това е жестоката истина.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Бахти филма..
    Чак нищо не разбрах...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на autumn666
    Не можах много да ти разшифровам филма, ма опитах.
    Значи харесваш 3 момчета, най-добрата ти приятелка харесва двама от тях, ама казва че мрази единия, втория си харесва друга, и не знаеш какво да правиш
    LOLOLOLOLOLOL

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Бахти филма..
    Чак нищо не разбрах...

Град
    Neww York**
    Колко момчета харесваш в крайна сметка ;?

Ако не стане с първия,,пробвай с втория

FUCK-тически не ме интересувате... Нито вие,нито мнението ви !

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Избери си един от всички.. кви са тия 'по тоя съм лееекичко хлътнала', 'а пък харесвам оня', 'ама оня пък също ми е симпатиченнн..'

Ти щом не знаеш какво(или по-скоро кой(?) ) искаш, означава, че не си готова за връзка..

Гледай си уроците и стига си се вкарвала във филмите.
    *сън*

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    добре , всички си харесват ... и къв е проблема на края

abe horaaaaa

Добър Ден изключително учтиви хорица, които ме заслепиха с хубаите си коментари! Ето и развитието на историята: остана само един по който си падам, другите двама ги разкарах, бфф-то бе нищо не ми дреме кой си харесва аз не си хар. тоя който тя мислеше. Пък незнам. Омръзнаа ми да съммм пералняяя омръзна ми до пет да спяяя, омръъъзна ми да ям в читалняяя и котки да пераааа xD авторско.
    Та обратно към Забранения Плод, там значи Бихтер като отиде при оня и ..
    Абе ние не говорихме за това!?
    :
    Еми и такааа...Елзет опрости пУлУжението ... и отново, хора АЗ НЕ СЪМ ШОКОЛАД диъл уит ит! хехе, колко ни е забавно заедно..окей
    миии то кво да кажа...ако кажа ке паса ще ми кажете паса нада...амъъъ
    да не демонстрирам знания, че ще ме помислите за задръстена...
    ама аз несъм. наистина. беее сериозно ви говоря!!!!

иии такааа светът си течееее....времето така и не ще да се спреееее...а всички, да всички, говорят, мърморят....кога скапания прозорец ще отворят? но ах..но ах...смърдииии...на баби, дядовци, на пра-дедии...но тази..гнусна миризмааа...се смесва с миризна на пеленааааа...пи ес, пи ес, май стана гадно? нека да ви накарам да се смееете на гладно...ти си кон, а аз съм УУУУЧЕВИДНО мухсааа....пингвин ли си, незнам? но аз съм ЛИЧНООО муха без главааа!
    ОТЕГЧИХ ЛИ ВИ?
    (старая се да изгубим смисъла)

ДДДДДДжъстин бийбър е сууупер егатиии жената!!! Как хората го харесват (тя се засилва) та той има женствен глас ЗАБОГА! (тя дава газ) и би ти даббъл ю прическата му е УЖАСНА (и прас, забива се в стълб)
    и аз си се чудя как съм се родила толкоз шантава....
    ама като си луд, нека е завинаги

по-добре смешен и забавен, отколкото сериозен и задръстен
    НАУИ? НАУИ?
    тюфлециии аз имам намерение да си стягам партекешите и да изчезвам от лицето на планетата МАРС. гудбай диър фриендли (съм оф ю ЪНфриендли) фриендс :ППППП

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кифлите са страшна напаст...

Жалкото е, че ти си смешна, но не си забавна

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Re: abe horaaaaa

Цитирай Първоначално написано от greeneyes8
    Добър Ден изключително учтиви хорица, които ме заслепиха с хубаите си коментари! Ето и развитието на историята: остана само един по който си падам, другите двама ги разкарах, бфф-то бе нищо не ми дреме кой си харесва аз не си хар. тоя който тя мислеше. Пък незнам. Омръзнаа ми да съммм пералняяя омръзна ми до пет да спяяя, омръъъзна ми да ям в читалняяя и котки да пераааа xD авторско.
    Та обратно към Забранения Плод, там значи Бихтер като отиде при оня и ..
    Абе ние не говорихме за това!?
    :
    Еми и такааа...Елзет опрости пУлУжението ... и отново, хора АЗ НЕ СЪМ ШОКОЛАД диъл уит ит! хехе, колко ни е забавно заедно..окей
    миии то кво да кажа...ако кажа ке паса ще ми кажете паса нада...амъъъ
    да не демонстрирам знания, че ще ме помислите за задръстена...
    ама аз несъм. наистина. беее сериозно ви говоря!!!!

иии такааа светът си течееее....времето така и не ще да се спреееее...а всички, да всички, говорят, мърморят....кога скапания прозорец ще отворят? но ах..но ах...смърдииии...на баби, дядовци, на пра-дедии...но тази..гнусна миризмааа...се смесва с миризна на пеленааааа...пи ес, пи ес, май стана гадно? нека да ви накарам да се смееете на гладно...ти си кон, а аз съм УУУУЧЕВИДНО мухсааа....пингвин ли си, незнам? но аз съм ЛИЧНООО муха без главааа!
    ОТЕГЧИХ ЛИ ВИ?
    (старая се да изгубим смисъла)

ДДДДДДжъстин бийбър е сууупер егатиии жената!!! Как хората го харесват (тя се засилва) та той има женствен глас ЗАБОГА! (тя дава газ) и би ти даббъл ю прическата му е УЖАСНА (и прас, забива се в стълб)
    и аз си се чудя как съм се родила толкоз шантава....
    ама като си луд, нека е завинаги

НАУИ? НАУИ?
    тюфлециии аз имам намерение да си стягам партекешите и да изчезвам от лицето на планетата МАРС. гудбай диър фриендли (съм оф ю ЪНфриендли) фриендс :ППППП

БОЖЕ МОЙ Позволяваш ли ми да се самоубия в твоя чест .. Напушена ли си бе момиче .. ОМГ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не че си забавна и оригинална, ама...

HORAAAA NESAM NAPU6ENAA xD
    i btw
    nesum kifla, to4no obratnoto, az sam anti-kifla, ot tezi, koito hodqt s djinsi i 4erna teniska, nosqt grim, no nenavijdat lepkaviq glanc i visokite tok4eta...
    !!!

i mislite, 4e az nesum zabavna ???

|no comment| 6totooooo zSzS (in 20 seconds I`m leaving to Mars)
    qvno nqkoi ot vas slu6at vse o6te hannah montana...\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

byeeeee <3 love :P

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Бахти филма..
    Чак нищо не разбрах...

Ами... такова... FAIL!

Не се занимавай с такива глупости. Тази харесва този, аз харесвам онзи и т.н. Просто зарежи всичко и след време тези "сапунени" моменти ще изчезнат.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си