- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- татоси....?
Правили ли сте си татуировка,какво мислите за татуировките,къде сте си ги правили
Кажете че след 2 месеца ставам на 13 и ще си правя татос
но не искам да бързам, така че моля споделете вашето мнение![]()
Щял си направи татус...![]()
Audio ergo sum
татуирай си лика на Джъстин Бийбър на вулвата.
И ти като нас си просто келеш...
Хахаха,за да си направиш татус на 13 трябва да си фатално тъп,както и родителите ти,ако знаят.Нали се сещаш,че ще порастнеш още поне 10 см,кожата ще ти се опъне и от татуса ще стане едно лайно,бе ПИЧ...![]()
Много смешно няма що направо се спукахПървоначално написано от ArrowsOfDeath
Onli God kan djudje mi
...
Greennight, татуировките подлежат на корекция и може да се поправи, повтори, заличи с нова...Тва не е причината, поради която не трябва да се рисуват на тая възраст, нали знаете много добре, че татуса носи някакво послание!!! Ако аз си бях направил татус на 14, сега щях да нося разни китайски йероглифи по врата си и щях да се чудя как и с кво да ги скрия...
Ето мнението на професионалист(татуис), учил се в Германия, занимаващ се от 16-17 години в бранша
http://vasilevart.com/index.php?opti...mid=11&lang=bg
Благодаря ти понякога е хубаво да има някой по умен в темитеПървоначално написано от baceto
ако не е на вратО татоса ти не е вървежен, китайските симболи са мноу яки междо другото, в гугала можеш си преведеш как ти е името и пак ти казах на вратъ е яко
то густо, то пусто
Блажени са невежите.
Утре ставам на 9.
Някой да ми препоръча презервативи.
E,,що пък да не си направи ;?
FUCK-тически не ме интересувате... Нито вие,нито мнението ви !
щото явно не си прочела всички коментари по темата...Първоначално написано от Ayssuu
Еми опитваме се да му помогнем да не направи грешката да си направи татус на 12 ?!Най-малкото,че е научно доказано,че предпочитанията рязко се променят през пубертета и,ако сега иска да си нарисува йерогрифи,след 5 години може да иска да е дракон примерно...Първоначално написано от Ayssuu
П.П едва ли дори в много пропаднало студио ще татуират 12 годишен,така че не се притеснявам.
Неее, хич не искашПървоначално написано от teenboymartto
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от Greennight
ххаххаха
има наркомани, които за 20лв ще ти нарисува целата ръка, само му дай пари след тва да се нацели...
Да си направи бе, като родителите му са само производители без мозък.
Аз продължавам обаче да се чудя дали петокласниците трябва да мислят за татуси, ние май по това време си лепяхме ваденки от дъвки...