.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Базика ли се ?

Проблема ми не е точно проблем но да се посаветвам с вас. Значи едно момче ми пише вече почти всеки ден в скайп и си има приятелка , ние се познаваме но мн не контактуваме, поздравяваме се като се видим в даскало само един път сме си говорили на живо той ми намекна нещо за кафе но нищо повече дали ме харсва или нарочно ми пише ,все пак си има гадже ? Как мислите ?

Град
    Пловдив
    Ти пък какво толкова се прехласваш по него като си има гадже.. Аз ако забележа някаква да се лепне за приятелят ми ще
    се разправям с нея..

Повече от фен Аватара на autumn666
    Това, че ти пише, не означава, че те харесва. Може би просто му е приятно да си говори с теб. Е, зависи какво ти пише де...
    Има вероятност да не харесва гаджето си вече. И такива неща се случват.
    Само не разбрах - ти харесваш ли го? Ако да, продължавай да си пишеш с него, за да видиш дали има нещо. Но не намеквай нищо, все пак не е хубаво да го забиваш докато си има гадже (дори и да няма чувства към нея вече) помисли ти как би се почувствала на нейно място.

Мега фен Аватара на vagarious
    Била съм в твоето положение,но момчето беше податливo към изневяра и реших,че няма да съм аз тази,която ще е причина за евентуална раздяла.Снижих отношенията ни до САМО писане в скайп, нищо повече.Добре, че така стана.

Това, че ти пише,докато е обвързан - може и нищо да не означава,може просто да поддържа контакт с приятелите си.Но няма как да разбереш,ако не говориш с него.Провеждала съм тези разговори за които ти говоря и се получи добре.Но ти внимавай за да не стане гаф.
    Big or small, lies are lies!

По хубаво стой на страна така ще е най-добре!

Много е просто: Ако ти е интересен и ти е приятно да го виждаш му даваш шанс да видиш накъде отива, ако не-му даваш да разбере, че искаш да спре с оптите. А при първия вариант все пак ти имаш и доверие на себе си все пак, така че няма значение дали има приятелка и какво иска да ти каже-просто ще видиш. Както казах, все пак и ти участваш в процеса, а на себе си можеш да имаш доверие...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Може да ти пише защото му е приятно да си говорите,само приятелски.Ако искаше нещо повече едва ли щяхте да си останете само със скайп.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ако иска нещо повече с теб,докато е обвързан не говори добре за него
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Ако иска нещо повече с теб,докато е обвързан не говори добре за него

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Момчето си има приятелка,а се зарибява индиректно с теб(намекът за кафе го потвърждава).Следователно той е прекалено податлив и има прекалено слаби ангели.Дори да се получи нещо между вас след седмица-две и ти ще изпаднеш в същото положение,в което се намира сегашното му гадже.Сама си прави изводите що за човек е той и дали такива отношения биха те устройвали за в бъдеще
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си