.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Бални рокли в Асеновград

Здравейте в събота патувам до Асенвград и ми е интересно какви са цените там на балните роклите

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    в понеделник бях там, обиколих всички възможни магазини, рокли има много и цените са им някакви нормални бих казала - към 250-300-400, зависи от роклята де
    да не те отчайвам, обаче от сигурно 40 магазина, харесах само една рокля ... но все пак всеки си има вкус, дано си харесаш нещо

Цитирай Първоначално написано от pitfall
    в понеделник бях там, обиколих всички възможни магазини, рокли има много и цените са им някакви нормални бих казала - към 250-300-400, зависи от роклята де
    да не те отчайвам, обаче от сигурно 40 магазина, харесах само една рокля ... но все пак всеки си има вкус, дано си харесаш нещо

Ами други ден ще ида и ще видим дали и аз ще харесам,не съм от капризните! Ще изкажа и аз мнението си в събота вечер

Моята рокля миналата година си я взех от там Има точни попадения, но са рядкост и все пак зависи какво харесваш. Аз си търсих къса, но да те предупредя повечето са дълги, поне миналата година бяха Успех.

Супер фен Аватара на girl91
    Има рокли на всякъкви цени. Но има голям кич. Аз моята миналата година си я взех от там, поръчах си я, моделът от магазина го променихме доста обаче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си