От известно време си мисля, че бих бил доволен и би ми харесало ако през 90-те години бях на тая възраст която съм сега и тогава да извижея по-голямата част от младостта си. Тва ми желаение е породено най-вече заради голямо количесто на хубави песни и хубава музика правени тогава, повечето от които сега са станали супер и незабравими хитове и се помнят от не един или двама човека, и когато сега слушам подобна ретро музика, която доста харесвам бая се замечтавам кво ли шеше да е ако по това време бях по-голям. Освен това тогава още не бяха навлезнали тия чалги простотии и нямаше такава селска музика, това което се е слушало по дискотеките е било доста по-стойностно и добро, а сега във всяко дискотека е заляно със чалга и чалга поклонници. Освен зараи музиката такава идея ми изниква и след като гледам и някой хубав филм пак от това време, който отново ме кара да се пренеса във мечтите
Има ли от вас някой който също би му се искало да живее по някое друго време или във друга епоха, за да види за какво стаава въпрос? И ако е така, кажете за кое точно време става въпрос и какво точно ви кара да имате такова желание ?