- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- в кое вреем бихте искали да живеете и защо?
Ама получиш ли една по-мощна инфекция - умираш нали ?Първоначално написано от sofia1914
Мутиране , изменение в нормалното делене на клетките и е имало преди , но не винаги се е диагностицирало като онкологично заболяване , тъй като не всеки е имал възможност да се добере до необходимата апаратура, да си направи изследвания и т.н.
Александровската болница е била създадена още предният век , ама дали всеки е могъл да отиде там , пък и през 20-30г. сигурно не е имало лечебница във всеки град .
ХИВ, въпреки , че е описан по-късно , възниква в началото на миналият век , даже преди началото .
В случая и да се бях родила в 20-30г. , пак можеше да хвана ХИВ от някой африканец , макар, че около 45г. презервативите са били разпространени ( баба ми е била обикновена учителка и е ползвала , не съм чела в нета по въпроса ) .
Тъй , че СПИНа в последно време просто сме го разнесли един на друг .
А дали въздуха през '45г. и '86г. е бил чист - сам си отговори .
Е, сега има повече вредни емисии , но и в предният век е имало критични моменти в това отношение .
И не знам , занимавам се мрежи , 20-30г. нямаше да ми е толкова забавно без нет .
През комунистическо време пък също нямаше да ми е добре, въпреки , че съм атеист. Имало е достатъчно ограничения .
Е, сигурно щях да извършвам някаква научна дейност.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...