Цитирай Първоначално написано от sofia1914
тва ми е любимия лаф - "щом не те кефат новите технологии,отивай в джунглата/стани монах"

искаш да кажеш,че съвременния живот се изчерпва с някакви технологии,така ли? няма ли какво друго да правиш?

ами сори,аз съм намерил как да живея пълноценно дори в тези времена

колко тъжно и същевременно смешно е всичко,което пишеш

явно толкова си запознат с живота преди,но мога да ти кажа,че точно комунизма и демонокрацията след 89та назлобиха хората един срещу друг. преди това сме били буквално братя и това е факт. да,имало е различия,но е имало и много общо. сега нищо общо не остана между хората,освен омразата им към всичко и всеки.

и кво ми говориш за болшевизъм като аз съм един от най-големите му врагове бе,кво ми го пишеш все едно го защитавам?

в много голяма заблуда си,момче,но по-страшното е,че спасение за теб няма

програмирането е свършило работата си докрай в твоя случай.
И сподели как си живееш живота пълноценно? А няма такова нещо да сме живели като братя, нито по времето на социализма, нито в 20те и 30те, както ти казах - научи малко история. И в днешно време има много либерални хора и с по-отворено съзнание, омраза има само в средите на по-лошите хора. Като пример за твърдението ми - отричането на расизма и някой човеконенавистни идеологии, по-голямата толерантност(която за жалост е приета с неблагодарство), премахването на мъченията, протестите срещу войните, дарителските фондове и т.н. и т.н.
Смешни са ми подигравките ти срещу онова с айпода, консуматорството, голямата конспирация и т.н., само празни приказки. В предишните ми постове ти дадох доста материал за размисъл, ама ти знаеш само да се правиш на интересен и важен с приказките ти за това, че съм промит от системата и други глупости. Някакви аргументи да дадеш за това, че съм бил "програмиран"? Нещо грешно да съм написал, или това че не признавам разни идеологиики за власт ме прави промит и неосъзнат? Айде пусни тая тема във форум за история да видиш как ще те напраят на 2 стотинки.