Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
1.Отиваш в фитнес зала за 2-3 месеца да добиеш известен опит ! Сега и упражнение да ти кажа няма да го знаеш.
2.През тези 2-3 месеца да изчетеш материал има и най-различни статии в интернет..
3.Питай фитнес инструктура да ти направи програма като за начинаещ и да ти обясни,защото имаш да учиш.

4.Главно от начало се правят всичко серии от 3x15 4x10 всички мускулни групи за първите 2 месеца и после даваш обем + хранителен режим..

ПП:
Добре е като искаш инфо да кажеш години тегло % мазнини ..
Благодаря ти за отговора, но аз ако исках да ходя на фитнес, нямаше да питам във форума, а щях да си направя програма с инструктора. От това което написах, не ти ли стана ясно, че неща фитнес? И какво ще рече начинаещ, да ходиш на фитнес да не би да е някакъв закон? Или пък единствения начин за релеф и мускули?
На 17 години съм, 65 килограма някъде. Това, което питам е какви храни да ям и по колко пъти на ден, единственото, което знам за хранителния режим е, че не трябва да включва пържени и тестени храни, газирани напитки и тем подобни. За това и нямам никакви мазнини.
Та ако ще са такива отговорите, направо модератора да заключва темата, аз търся съвети, а не да ми се нахвърляте.

едит: Четеш през редовете, не правя само "5-10 минутна тренировка" вкъщи, ами ходя на лостове.