Цитирай Първоначално написано от fatrat
"Освен това фитнеса те прави тромав, докато лостовете не пречат на развитието ти ... " Давам ти 14-16 години в най-добрия случай! ВСеки един учил 8-9 клас биология ще знае (а и от обща култура) ,че такъв термин като "набивам" не съществува. Ще растеш колкото ти е отредила ДНК-то и както са комплементирани азотните бази! И ще бъде тяхната дума! Съществува калциране на костите, което става при тренировки с тежести от малки! Общо взето, знам че сега ще бъда нападнат от 10002194-1941 страни ,че лостовете видиш ли са по-добри...
+тва релеф на лостове- не мерси!
Я си оправи отношението първо, да не сменям и аз тона. Като ще спориш поне се изказвай подготвен, че си направо смешен. Давай ми колкото щеш години, аз пък на теб грам мозък в главата не ти давам. Това, което каза, е най-голямата глупост, която съм чувал някога. Набиването не е мит, а сто процентова истина, ще ти дам пример с 1 авер щангист, който вмомента ръката му е над 40, а е метър и 58, и е на 17 или 18 вече. Доказателство за това колко е напреднал е, че прави по 50 кофи. Аз биологията, за разлика от теб, съм я учил много повече отколкото ти някога си учил по предмет, така че не ми опявай за знания по нея.
А просто с тия глупости, които до сега каза, вече не издържам. Ако си толкова хитър, просто потърси във vbox/youtube за напреднали българи, правещи упражнения на лостове да видиш за какъв релеф става дума. Има дори и клипове с негри, които целия си релеф само от лостове са го правили, не от фитнес. И като видиш какви са им телата, такива на които можеш да завиждаш само, тогава ще разбереш, че само си лалаш.