Цитирай Първоначално написано от dunce
Цитирай Първоначално написано от fatrat
о велики повелителю на лостаджийския релеф.. кажи на колко години си! Първо обясних ти като на човек! 2-ро ТУК СЕ ГОВОРИ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ! И аз имам (правилната дума е приятел, не авер) приятели които са на 14 и вече се бръснат! Тва аз чух от оня па той от него не ми върши работа! Мога да ти кажа ,че нищо не знаеш за човешката биология! Когато станеш в 8клас ще разбереш ,че костите нарастват към 2 направления и имено стимулирането на остеобластните клетки ги кара да растат на дебелина! Но ти си още малък и те разбирам! Няма смисъл да ти говоря на висок стил, едва ли ще ме разберееш! Това ,че си чул от мама и от тати ,че фитнеса те "набива" може да върви пред приятелите ти, но тук не! И ще те помоля да не ми държиш тон, а да се обосновеш без да нападаш, за да не ме обявят пак за "badass". И така, мило дете! Пий мляякото и лягай!
Отивай в някой цирк, щото ставаш за клоун. Първо да ти кажа, че ако се мислиш за забавен и оригинален, като ми казваш дете, и ако си мислиш, че ще се обидя като ми казваш осмокласник, много се лъжеш. Аз няма да се правя на умен тук, да говоря с термини от биологията, а просто ще ти дам няколко факта, които ще обосновят мнението ми. ДНК-то си прав, че задава някакъв размер, който ти след време ще станеш и ще спреш, но не зависи само от него. Ако беше така, вместо вмомента да съм 1.85, щях да съм 1.70, колкото е баща ми и всеки от двата ми рода. А аз съм ги минал отдавна и това какво ще рече? Че не зависи само от него. Ако тренирам баскетбол, играя и волейбол през ден, естествено че ще се издължа повече. Същото се отнася и за щангистите, особено ако са почнали от малки, тогава им влияе на разтежа. Така че спри да се излагаш тука, щото ставаш жалък.

Това,че баща ти е 1.70 няма нищо общо с твоято височина..Като почваш да вдигаш по 200-250 кила millitary press се притеснявай за растежа си..