- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ресторант в София за романтична вечеря..
Здравейте :P :P
Интересувам се дали можете да ми помогнете по един много важен въпрос.. интересува ме в София дали можете да ми кажете някакво хубаво ресторант-че.. свещички, роза по средата на масата, бяло вино.. понеже искам да изведа приятелката си и да прекараме още 1 от многото незабравими вечери досега и занапред.. понеже у тях сестра й (която е 1ви клас, а майка й е до 19.00 на работа .. и няма как, а пък не съм от София и много много не ги знам.. Някакво приятно ресторантче.. да не е обаче нещо щик където минералната вода да е 100 лева![]()
А и ако може като давате идеи за ресторантче да ми дадете адрес и номер и телефон за контатки там ако се прави резервация и т.н. .. понеже районите на ги знам много и с gps=а ще трябва да се ориентирам.![]()
Благодаря много на отзовалите се..
Това ми трябва най-късно да съм го решил до петък сутринта защото тръгвам тогава..
И ако можете да дадете идея за разходчици някъде.. в смисъл нещо друго освен южния парк и Витоша, защото живее в Драгалевци и опознах набързо тъмните дебрии на Витоша![]()
![]()
Ресторант "Добро" до булевард Мадрид в парка Заимов.Не е евтино,но има къде да се разходите и става за романтични вечери.Успех!
Днес бях на интервю за работа в DaDa Cultural Bar и доста ми хареса. Мъничко е, но е много уютно, приятна музика, вечер е много романтично, свещи-цветя има си ги тия неща. Цените са нормални, не е супер луксозно, но е много приятно и не е шумно. Светлината е приглушена, абе.. доста ми хареса. (и се надявам да ме вземат) :P
Google it, може да ти хареса![]()
Има и сепарета, не са само маси с дървени столове![]()
интересно.. звучи ми приятно..Първоначално написано от Shiz0
ще поразгледам и ще потърся телефон и адрес![]()
мерси за инфото![]()
Само хубави неща съм чувал за нощните разходки из Борисовата![]()
Audio ergo sum
Романтика може да се открие и в разходка в Северния, Южния и Западния паркове посред нощ.
"лов из ин ди еър.."![]()
![]()
![]()
пича говори за петък... къде навън го пращате за разходки, като ще вали?
Това само по филмите става... in reality ти е студено и мокро, супер неудобно, не е лято още, сиреч дъждеца ще си е стабилен и студен. А ако мацката се е изпипала за срещата, отиде грим, отиде прическа, вас мъжете не ви бърка, даже предпочитате да е така, ама мацката ще издивее..
Романтична разходка в дъжда в средата на март = пневмония. Пък ти после коменсирай страничните неудобства.
Я не се отклонявайте от темата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ти кежуал ли си?
^ В такъв случай спри да спамиш в темата.
Минчо Празников пише у форона майна.Първоначално написано от Shiz0
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дришльоПървоначално написано от terrorism
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
.. май останах недоразбран, но както и да е.. всеки има различна представа за приятно изкарване вечерно време.. както и да е .. после ще поразровя по обстойно и ще направя резервация.
Мерси на отзовалите се..
Ключ.
аз